Thuistips: De kracht van de lokale ondernemers!

Support your locals! De horeca en winkels kun je steunen in deze moeilijke tijd! Hieronder een lijst met wat de winkeliers bieden of welke creatieve maatregelen ze nemen. #supportyourlocals #dekrachtvangewoondoen

Het is een gekke tijd… We moeten zoveel mogelijk thuis blijven, horeca is gesloten, mensen brengen (bijna) geen bezoek meer aan hun favoriete winkels, we doen alles om maar die 1,5 meter afstand te houden.

Horeca

Horeca

Steun de horeca door af en toe een afhaalgerecht te bestellen of wat thuis te laten bezorgen. Hieronder een lijst met de mogelijkheden van bedrijven.

Meer informatie

Winkeliers

Winkeliers

Steun de winkeliers in deze moeilijke tijd. Hieronder een lijst met de mogelijkheden van winkeliers of welke maatregelen ze nemen om mooie oplossingen te kunnen bieden!

Meer informatie

Meld initiatieven aan

Meld initiatieven aan

We hebben zo een aantal initiatieven benoemd van ondernemers die creatief inspelen op de huidige situatie. Mis je er een? Meld het via gewoondoen@hardenberg.nl

Ondernemer: Amused - Visit Regio Hardenberg

Chiel de Groot en Willy Huisken, Restaurant Amused

Amused laat gasten culinair genieten in eigen huis

Nu buiten de deur eten door het coronavirus voorlopig niet meer gaat, springen restaurants hier op in met creatieve concepten. Restaurant Amused Food & Wine kwam met een originele en professionele oplossing om ook thuis luxe te kunnen eten, Amused@Home.  

Lees meer
Ondernemer: Kamst Mode - Visit Regio Hardenberg

Bas Kamst, eigenaar Kamst Mode

“Ambities gaan even overboord. We moeten nu het bedrijf redden en onze medewerkers beschermen”

De winkel ziet er goed uit, je draait op volle stoom en zit vol ambities en dan ineens staat alles op z’n kop. De modebranche wordt door de coronacrisis hard getroffen. Met live modeshows op social media blijft het team van Kamst Mode zichtbaar en in beweging. Een creatieve manier om de verbinding met de vaste bezoekers niet te verliezen én om de nieuwste voorjaarsmode alsnog bij de klant te krijgen.

Lees meer

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod