Wij hebben de volgende Chalets voor u gevonden in Overijssel:

In Overijssel e.o. zijn een tal van vakantieparken te vinden. De volgende vakantieparken, huisjes en bungalows zijn speciaal voor u geselecteerd.

Dit heeft het Vechtdal Overijssel u te bieden!

Dit heeft het Vechtdal Overijssel u te bieden!

Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg

Waar bevinden de Chalets zich in Hardenberg en omgeving?

Chalet huren op de Veluwe?

 

Wilt u een chalet hurenop de Veluwe? Geen slecht idee, want de Veluwe is één van de mooiste gebieden van Nederland. Maar heeft u ook eens gedacht aan de regio Hardenberg? Dat ligt in Twente en dus dichtbij de Veluwe. De regio Hardenberg is een gebied dat nóg meer te bieden heeft dan de Veluwe, en dus een perfect alternatief is! U vindt hier het Vechtdal, een groot natuurgebied met bruisende dorpen en steden, traag stromende riviertjes en activiteiten en evenementen voor alle leeftijden. Zo is er voor kinderen bijvoorbeeld Ponypark Slagharen. Bovendien zijn er in het gezellige centrum van Hardenberg veel restaurants en leuke winkels. Kortom, de regio Hardenberg is het perfecte alternatief voor een chalet huren op de Veluwe!

“Wij hebben deze zomer een chalet gehuurd in Hardenberg. We hebben een heerlijke vakantie gehad, waarbij vooral de kinderen hebben genoten van de faciliteiten op de camping!” Mevr. A. van Loon

Waarom een chalet huren op de Veluwe als u ook naar Hardenberg kan?

Als u kiest voor een chalet in de omgeving Hardenberg, dan kiest u voor ruimte en rust, ontspanning, maar ook bijzondere uitjes en driemaal over de kop gaan in een pretparken. De regio Hardenberg is een geweldig alternatief voor een chalet huren op de Veluwe. Er is een prachtige natuur met veel bos, traagstromende riviertjes en leuke oud-Nederlandse dorpjes waar gezellige restaurants en winkeltjes zijn. Er valt in de provincie Overijssel ook heel veel te ontdekken. Er zijn prachtige wandel- en fietsroutes die dwars door de natuur en dorpen leiden. In het gezellige centrum van Hardenberg zijn bovendien veel leuke restaurants en winkels. En heeft u kinderen? Dan kunt u ook een dagje naar Ponypark Slagharen!

Voor iedereen een perfecte camping

De regio Hardenberg is een geweldig alternatief voor een chalet huren op de Veluwe. Heeft u wel eens gehoord van een ‘Best Camping’? Dat is een titel die de ANWB en de Duitse ADAC jaarlijks aan campings verstrekken. Alleen campings met de allerbeste faciliteiten, een schoon sanitair en een mooie terrein krijgen deze titel. Niet veel campings krijgen hem, maar in de regio Hardenberg zijn er maar liefst vijf Best Campings! Dat is uniek voor een regio. De meeste campings in de regio Hardenberg hebben chalets en huisjes die u kunt huren. Kijk direct naar het aanbod van de campings!

Camping rond Hardenberg of de Veluwe?

Het lijkt een lastige keuze om te maken, maar dat is het niet. Hardenberg en de Veluwe liggen namelijk zo dicht bij elkaar dat u geen keuze hoeft te maken. Geniet dus van het beste van beide werelden en huur een chalet op de Veluwe!

Niet gevonden wat u zocht?

Hardenberg biedt nog een tal van andere overnachtingsmogelijkheden.

Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden