Wij hebben de volgende Chalets voor u gevonden in Hardenberg:

In Hardenberg e.o. zijn een tal van vakantieparken te vinden. De volgende vakantieparken, huisjes en bungalows zijn speciaal voor u geselecteerd.

Dit heeft het Vechtdal Overijssel u te bieden!

Dit heeft het Vechtdal Overijssel u te bieden!

Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg

Waar bevinden de Chalets zich in Hardenberg en omgeving?

Wilt u een chalet huren met Pasen?

 

Met Pasen denkt u vast aan eieren eten, de kleur geel, kuikentjes en natuurlijk de paashaas. Maar misschien gaan u gedachten wel voornamelijk naar het extra lange weekend! Toch fijn een extra dagje vrij. Hoe brengt u uw Paasdagen door? Waarom gaat u er niet even tussenuit met Pasen? Een chalet huren met Pasen. Even een weekendje weg met de familie om lekker tot u zelf te komen. De frisse heide lucht komt u tegemoet, genieten van de narcissen die net boven komen en de kinderen? Die vermaken zich prima, druk met het knutselen van paashaas. Niet zo’n gek idee, een chalet huren met Pasen. Waar wacht u nog op? Ontdek het aanbod van chalet in de regio Hardenberg.

Een chalet huren met Pasen?

Kleuren de paaseieren dit jaar misschien Vechtdalroze, net als de Vechtanjers die er in het gebied te vinden zijn? Huur uw chalet met Pasen in het Vechtdal. In het Vechtdal heeft u alle tijd om te gaan wandelen. Wist u dat het Vechtdal over 1300 kilometer aan wandelnetwerk beschikt? Maar u kunt natuurlijk ook de fiets pakken. Het afwisselende landschap op de grens tussen het Vechtdal en het Reestdal leent zich uitstekend voor een ontdekkingstocht. Per fiets, step, al wandelend: in het Vechtdal kan het allemaal! U leest het al; het Vechtdal is een zeer geschikte regio om een chalet te huren met Pasen.

Wilt u tijdens Pasen met u gezin op stap en houden uw kinderen niet van wandelen en fietsen in de natuur? Geen probleem, ook dan is het Vechtdal geschikt om een chalet te huren met Pasen. In het Vechtdal vindt u prachtige bungalowparken met alle faciliteiten die een kind zich maar kan wensen. Een zwembad, trampolines, sportvelden en natuurlijk een animatieteam. Eieren zoeken met Hannah de Heldhaftige of een paashaas maken met Bella de Zeenimf. Wanneer u een chalet huurt met Pasen, heeft u geen omkijken naar uw kinderen, die vermaken zich prima.

Met Pasen hebben we een dagje extra weekend en daar maken wij graag gebruik van. Met het gezin huren we altijd een chalet met Pasen. Het Vechtdal Overijssel heeft ons hart wel gestolen, een prachtige regio voor jong en oud. Fam T. Wiggers.

Een chalet huren met Pasen? Ontdek hier het aanbod.

Waarom een chalet huren in het Vechtdal?

Het Vechtdal is dé buitenspeel regio van Nederland en zeer geschikt om met Pasen een chalet te huren. Als wolven struinen door het bos, driemaal over de kop in het attractiepark, op expeditie bij de boer of als een echte ranger het bos ontdekken. Tijdens het Paasweekend in het Vechtdal kunnen de kinderen elke dag wat anders doen. Zoek dit jaar je eieren in de bossen van het Vechtdal. Huur met Pasen een chalet in het Vechtdal, ontdek het aanbod.

Waarom een chalet huren met Pasen?

  • Lekker lang weekend genieten
  • Knutselen met het animatieteam
  • Alle tijd om tot rust te komen
  • Roze Vechtdal eieren zoeken

Niet gevonden wat u zocht?

Hardenberg biedt nog een tal van andere overnachtingsmogelijkheden.

Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden