Dit heeft het Vechtdal Overijssel je te bieden!

Dit heeft het Vechtdal Overijssel je te bieden!

Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg

Waar bevinden de Chalets zich in Hardenberg en omgeving?

Wil je een chalet huren in Hardenberg?

 

Slapen in Overijssel? Huur een chalet in Hardenberg! Of je nou de hele dag actief bent geweest, ontspannen aan het water hebt gelegen of terugkomt na een avondje uit. Het is heerlijk om de volgende dag wakker te worden in een chalet in Hardenberg. De regio Hardenberg heeft voor ieder wat wils: van een bruisend centrum met leuke winkels, tot oneindig veel fiets- en wandelroutes.

Er zijn meer redenen om een chalet in Hardenberg te huren. De Regio Hardenberg is gelegen in het Overijsselse Vechtdal. Wist je dat er in het Vechtdal een wandelnetwerk van meer dan 1300 kilometer ligt? Heerlijk dus om eens een van deze mooie wandelroutes te gaan wandelen, maar je kunt natuurlijk ook de fiets pakken! Het afwisselende landschap op de grens tussen het Vechtdal en het Reestdal is perfect voor een ontdekkingstocht. Per fiets, step, wandelend of bijvoorbeeld met de kano: in het Vechtdal kan het allemaal! Dus boek nu een chalet in Hardenberg!

”Het Vechtdal, achter elke bocht volgt een verrassing en verandert het beeld!” – Trouw

Een chalet huren in Hardenberg, er is er altijd één die bij je past!

Een chalet op een camping in Overijssel, in Hardenberg in het bijzonder, biedt waar het allemaal om draait: rust, ruimte, comfort en ontspanning. Tijdens een heerlijk weekend weg of in de zomervakantie. Er zijn redenen genoeg om een chalet in Hardenberg te huren. Niet te vergeten, in het Vechtdal zijn er zeven campings verkozen tot Beste Camping, waarvan vijf in de gemeente Hardenberg en daar zijn we trots op! Een chalet huren in Hardenberg kan op veel verschillende campings, van een grote camping tot kleine (boeren) camping, van veel vermaak tot rust en ruimte, alles is mogelijk. In Hardenberg kunt u altijd een chalet huren die aan jouw wensen voldoet!

Reden genoeg om nu een chalet in hardenberg te huren!

Een chalet huren in Hardenberg

Een chalet huren in Hardenberg betekent genieten van prachtige natuur en karakteristieke boerderijen. Maar ook lekker shoppen in het moderne winkelcentrum. Met een kano de Vecht afvaren, wandelen langs historische paden of meegaan in het feestgedruis in de Klepperstad. In de gemeente Hardenberg kan het allemaal. Waar wacht je nog op? Bekijk nu het aanbod en huur een chalet in de regio Hardenberg!

Niet gevonden wat je zocht?

Regio Hardenberg heeft nog veel meer overnachtingsmogelijkheden.

Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden