Wij hebben de volgende Chalets voor u gevonden in Overijssel:

In Overijssel e.o. zijn een tal van vakantieparken te vinden. De volgende vakantieparken, huisjes en bungalows zijn speciaal voor u geselecteerd.

Dit heeft het Vechtdal Overijssel u te bieden!

Dit heeft het Vechtdal Overijssel u te bieden!

Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg

Waar bevinden de Chalets zich in Hardenberg en omgeving?

Chalet huren in de Achterhoek

 

Wilt u een chalet huren in de Achterhoek? Geen slecht idee, want de Achterhoek is een mooi gebied met een prachtige natuur. Maar heeft u ook eens gedacht aan de regio Hardenberg? Dat ligt in Twente en dus dichtbij de Achterhoek. De regio Hardenberg is een gebied dat nóg meer te bieden heeft dan de Achterhoek en is dus een perfect alternatief! U vindt hier het Vechtdal, een groot natuurgebied met mooie idyllische dorpen, traag stromende rivieren en activiteiten en evenementen voor alle leeftijden. Zo is er voor de kinderen Ponypark Slagharen. Bovendien zijn er in het gezellige centrum van Hardenberg veel restaurants en leuke winkels. Kortom, de regio Hardenberg is het perfecte alternatief voor als een chalet huren in de Achterhoek!

“Vorige maand hebben we een chalet gehuurd in Hardenberg. We stonden middenin de natuur op een camping met veel faciliteiten voor de kinderen. Wij hebben genoten!” Mevr. E. Bosch

Waarom een chalet huren in de Achterhoek als u ook naar Hardenberg kan?

Als u kiest voor een chalet in de omgeving Hardenberg, dan kiest u voor ruimte en rust, ontspanning, maar ook bijzondere uitjes en driemaal over de kop gaan in een pretparken. De regio Hardenberg heeft alles in huis voor het huren van een chalet. Er is een prachtige natuur met veel bos, traagstromende riviertjes en leuke oud-Nederlandse dorpjes waar gezellige restaurants en winkeltjes zijn. Er valt in de provincie Overijssel ook genoeg te ontdekken. Er zijn veel wandel– en fietsroutes door de natuur beschikbaar en in het gezellige centrum van Hardenberg is veel te beleven. En heeft u kinderen? Dan kunt u ook een dagje naar Ponypark Slagharen!

Voor iedereen een perfecte camping

De regio Hardenberg is een geweldig alternatief voor een chalet huren in de Achterhoek. Heeft u wel eens gehoord van een ‘Best Camping’? Dat is een titel die de ANWB en de Duitse ADAC jaarlijks aan campings verstrekken. Alleen campings met de beste faciliteiten, schoon sanitair en een mooie ligging krijgen deze titel. Niet veel campings krijgen hem, maar in de regio Hardenberg zijn er maar liefst vijf Best Campings! De meeste campings in de regio Hardenberg hebben chalets en huisjes die u kunt huren. Kijk direct naar het aanbod van de campings!

Hét alternatief voor een chalet huren in de Achterhoek

Waarom een chalet huren in de Achterhoek als u ook naar Hardenberg kunt? De natuur in Hardenberg is prachtig, er zijn mooie campings met luxe chalets en voor elke leeftijdsgroep valt er veel te beleven. Er zijn activiteiten voor alle leeftijden! Daarom is Hardenberg hét alternatief voor het huren van een chalet in de Achterhoek!

Niet gevonden wat u zocht?

Hardenberg biedt nog een tal van andere overnachtingsmogelijkheden.

Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden