Dit heeft Hardenberg u te bieden!

Dit heeft Hardenberg u te bieden!

Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg

Waar bevinden de campings zich in Hardenberg en omgeving?

Bent u op zoek naar een camping met visvijver?

 

Vindt u het heerlijk om tijdens uw vakantie uw hengel uit te gooien in een visvijver? Dan bent u vast op zoek naar een camping met visvijver. Fijn toch als u uw camping niet af hoeft om te gaan vissen. En daarbij is een camping met visvijver ook ideaal omdat u geen visvergunning nodig heeft. Zoek niet verder, want VisitHardenberg heeft een mooi overzicht van campings met een visvijver. De visvijvers van de campings in de regio Hardenberg zitten vol met verschillende vissoorten. Kunt u ze herkennen?

Zoekt u een camping met visvijver?

Gewapend met hengel en comfortabele stoel, genieten aan de waterkant. Uw hengel in het water, dicht bij uw caravan, tentje of bungalow. Heerlijk toch, een camping met visvijver. Velen zien vissen als een echte sport en voor anderen is het rustgevend. Waarom u ook van vissen houdt, het is en blijft heerlijk als uw camping voorzien is van een visvijver. Vooral als u in de vroege ochtend niet kunt wachten om uw hengel uit te gooien in de visvijver. Al turend naar uw dobber, wordt u vanaf uw kampeerplek geroepen dat het ontbijt klaar staat. En, misschien bakt u ’s avonds uw eigen gevangen vis op uw camping bbq! Een camping met visvijver is een fantastisch idee.

Onze plek op de camping lag aan de visvijver. Ideaal als je van vissen houdt. Mijn vrouw zat met haar boekje voor tent en ik kan vanaf onze plek mijn hengel goed in de gaten houden. Voor ons is een visvijver een must. Dhr. B. van Langen.

Zoek niet verder en ontdek het aanbod van campings met een visvijver!

Gooi uw hengel maar uit op de camping

Pak uw hengel uit de tent, verzamel voldoende aas en ga samen met uw kinderen vissen aan de visvijver op de camping. Vis op de vele verschillende vissoorten die de visvijver op de camping rijk is. Heeft u zelf geen zin om te vissen? Vanaf uw comfortabele stoel op de camping houdt u de visvijver en uw kinderen makkelijk in de gaten. Ideaal een camping met visvijver.

Laat uzelf overtuigen en kom naar Hardenberg!

U gaat er waarschijnlijk geen spijt van krijgen.

Bekijk de overnachtingsmogelijkheden in Hardenberg