Dit heeft Hardenberg u te bieden!

Dit heeft Hardenberg u te bieden!

Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg

Waar bevinden de campings zich in Hardenberg en omgeving?

Een camping met strand en dat in Overijssel

 

 

Een camping met strand, en dat gewoon in Nederland! Bij de uitspraak ‘zon, zee, strand’ of ‘lekker met het zand tussen je tenen’ denkt men toch snel aan het buitenland. Natuurlijk is het zo dat de zon in Nederland niet altijd schijnt, maar strand is er zeker wel. En ook campings zijn er in overvloed in Nederland. Dus waarom ver rijden om te gaan kamperen op een camping aan het strand, als het ook gewoon in Nederland kan? Voor een camping met strand hoeft u niet perse naar kust te rijden. In Overijssel vindt u een aantal campings met een prachtig strand. Ontdek nu het aanbod van camping met strand in Overijssel.

Bent u op zoek naar een camping met strand?

Naast campings aan de Nederlandse kust zijn er ook campings in Overijssel die een strand aanbieden. Bijvoorbeeld in het Vechtdal Overijssel. Bij deze campings staat het strandthema centraal en kunt u naast het zwemmen ook genieten van diverse strandactiviteiten. Wat dacht u van beachvolleybal of zandkastelen bouwen? En dat zonder dat er een ‘echte’ zee aanwezig is. Vakantiepark het Stoetenslagh in het Vechtdal is een voorbeeld van een camping met strand. Midden op het park ligt namelijk een recreatieplas van 5 ha. mét zandstrand. Hier kunt u zonnebaden, zwemmen of meedoen aan sportactiviteiten. En schijnt het zonnetje een keer niet? Dan verruilt u het strand voor een indoor zwemparadijs. Want deze campings in Overijssel zijn overal op voorbereid! Dus voor een camping met strand komt u naar Overijssel. Nieuwsgierig geworden naar de campings met strand? Ontdek dan nu het aanbod.

Ik heb de tijd van mijn leven gehad op onze camping aan het strand en dat gewoon in Overijssel –Sven Foppen

Strandwandelingen

Mogelijkheden genoeg om in Nederland mooie wandelingen te maken, maar wandelen op het strand blijft toch iets unieks. Aan de ene kant de ruisende golven en aan de andere kant de hoge duinen. Nog fijner is dan natuurlijk wanneer de camping direct aan het strand ligt. De zee vindt u in Overijssel niet, maar voor prachtige campings met strand bent u aan het juiste adres! Ontdek het aanbod.

Laat uzelf overtuigen en kom naar Hardenberg!

U gaat er waarschijnlijk geen spijt van krijgen.

Bekijk de overnachtingsmogelijkheden in Hardenberg