Dit heeft Hardenberg u te bieden!

Dit heeft Hardenberg u te bieden!

Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg

Waar bevinden de bungalows zich in Hardenberg en omgeving?

Op zoek naar een bungalow met Pasen?

Met Pasen denken we aan eieren, kuikens en natuurlijk de Paashaas. Maar ook aan kamperen! Ja, het kampeerseizoen staat weer voor de deur. Natuurlijk bent u ook op zoek naar een bungalow met Pasen. U wilt de start van het kampeerseizoen niet missen. Lekker een lang weekend genieten met de familie van alle gemakken en luxe van een bungalowpark. Of huurt u met Pasen liever een bungalow midden in de natuur. Een plek waar rust en ruimte heersen. Ook dat kan. Wat uw wensen voor een bungalow ook zijn, de regio Hardenberg heeft een geschikte bungalow voor u tijdens het Paasweekend. Nieuwsgierig? Ontdek dan snel het aanbod via VisitHardenberg.

U wilt een bungalow huren met Pasen?

Bij Pasen denken we vaak aan de kleur geel. Maar wat dacht u van roze geschilderde eieren dit jaar? Hoezo?! Huur een bungalow in het Vechtdal tijdens Pasen. Gezellig met het gezin het Paasweekend doorbrengen op het bungalowpark. Eieren schilderen, eieren zoeken, een paashaas knutselen of een theater voorstelling. De kinderen vermaken zich prima met het animatie team. Zo heeft u ook alle tijd voor u zelf. Dus écht een heerlijk lang weekend genieten met het gezin.

Heeft u geen kinderen en wilt u er met z’n tweeën op uit? Geen probleem, ook dan is het heerlijk om met Pasen een bungalow in het Vechtdal te huren. Het Vechtdal beschikt over prachtige natuurgebieden die zich uitstekend lenen voor een flinke wandeling of mooie fietstocht. Heerlijk om ’s ochtends wakker te worden in uw bungalow midden in de natuur. Misschien vindt u toch nog een paasei. In de regio worden vele leuke activiteiten met Pasen georganiseerd en natuurlijk hoort een Paasvuur er bij. Dus huur uw bungalow met Pasen in het Vechtdal en neem alle tijd voor uzelf.

Wakker worden door het geluid van de vogeltjes, midden in het bos. In één woord; heerlijk! En dat ene dagje extra met Pasen doet heel veel. Dhr. G. Willems.

Vindt uw geschikte bungalow voor het Paasweekend via VisitHardenberg, ontdek nu het aanbod.

Huur uw bungalow met Pasen in het Vechtdal

U wilt een bungalow huren met Pasen? Wat dacht u van het Vechtdal Overijssel. Een prachtige regio om een bungalow te huren met Pasen. In het Paasweekend worden leuke activiteiten georganiseerd. Misschien wilt u wel even stilstaan bij Paasverhaal. De vijfde editie van de landelijke The Passion vindt in Overijssel plaats. In Enschede kunt u meezingen met prachtige liederen vertolkt door o.a. Jim de Groot, Jeroen van Koningsbrugge, Jeroen van der Boom, Shirma Rouse en vele anderen. Ideaal om vanaf u bungalow in het Vechtdal een uitstapje naar Enschede te maken. Huur nu uw bungalow tijdens Pasen in het Vechtdal, ontdek het aanbod.

Waarom een bungalow huren met Pasen?

  • Genieten van een lang weekend
  • Wakker worden midden in de natuur
  • De landelijke editie van The Passion bezoeken
  • Alle tijd om te genieten

Laat uzelf overtuigen en kom naar Hardenberg!

U gaat er waarschijnlijk geen spijt van krijgen.

Bekijk de overnachtingsmogelijkheden in Hardenberg