Beschikbare kavels

In een prachtige omgeving, werk dichtbij huis en alle voorzieningen binnen handbereik is het bijzonder prettig wonen in de gemeente Hardenberg. Verspreid over de gemeente liggen diverse bouwkavels waar u het huis van uw dromen kunt bouwen.

Op de kaart
Alle beschikbare kavels in de gemeente Hardenberg zijn voor je in één overzichtelijke kaart weergegeven. Klik in de kaart op de ballon voor meer informatie. Van de beschikbare kavels kun je de volgende gegevens zien:

  • Kavelsoort
  • Kavelgrootte
  • Prijs

 

Beschikbare kavels

Momenteel heeft de gemeente Hardenberg de volgende beschikbare kavels. Klik dus op onderstaande woongebieden voor meer informatie.

Balkbrug: Woongebied Sluis V
Dedemsvaart: Bransveen
Gramsbergen: Garstlanden
Hardenberg: Marslanden
Kloosterhaar: De Meerstal
Mariënberg: De Marke
Radewijk: Middenin
Slagharen: Woongebied Moeshoek
Bruchterveld: De Kuilen III

Interesse in een bouwkavel? Het woonteam staat voor je klaar!

Heb je interesse in een kavel in de gemeente Hardenberg? Het woonteam van de gemeente ondersteunt je stap voor stap bij het aankoopproces. Het woonteam bestaat uit Gerrie Holthuis en Joseppha van der Wetering. Zij kijken met je mee naar de kansen en mogelijkheden. Het team biedt daarnaast informatie over financiële regelingen en uitleg over de bouwmogelijkheden en typen bebouwing. Ook begeleidt het team je bijvoorbeeld bij de concept-bouwaanvraag en de plantoets, het notariscontact en de totstandkoming van de uiteindelijke akte van levering. De ondersteuning begint met een intakegesprek, eventueel bij u thuis. Tijdens dit gesprek helpt de aankoopcoach u dus bij het maken van belangrijke keuzes. Het woonteam is tijdens werkdagen bereikbaar via het telefoonnummer 14 0523, of e-mailadres woonteam@hardenberg.nl.

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod