Wandelen en Fietsen

Grenzeloos wandelen kán in de regio Hardenberg

Grenzeloos wandelen kán in de regio Hardenberg

Iedereen die met een paar stevige wandelschoenen aan eens lekker wil uitwaaien, actief bezig wil zijn of gewoon in alle rust wil genieten van de mooie en afwisselende natuur is in Hardenberg aan het juiste adres.

 

Ontdek de regio per voet

Banden opgepompt en picknickmand gevuld? Ontdek de regio per fiets!

Banden opgepompt en picknickmand gevuld? Ontdek de regio per fiets!

Hoog tijd om eens lekker uit te waaien in het schitterende Vechtdal- en Reestdallandschap. Een gebied dat zich kenmerkt door ruimte en rust. Een prachtig natuurgebied dat je als fietser veel mogelijkheden biedt. In het Vecht- en Reestdal heb je alle tijd om te genieten van al het moois dat dit gebied te bieden heeft. De mooie natuur, de cultuurhistorie en de recreatieve voorzieningen bieden je de kans om er in het Vechtdal eens lekker op uit te trekken. Dus check de banden en stap op de fiets!

 

Ontdek de regio per fiets

Kinderroutes

Kinderroutes

Speciaal voor kinderen zijn er diverse kinderroutes in de regio Hardenberg. Doorkruis het Vecht- en Reestdalgebied aan de hand van de leuke routes. Nieuw is dit jaar de kinderfietsroute bij Rheeze-Diffelen.

Ontdek de leuke routes

Rustpunt

Rustpunt

Je mag er zelf een bakkie leut maken gebruik maken van het toilet informatie vinden over de omgeving je e-bike opladen en je band plakken. De tofste pleisterplaats op je route! Alle Rustpunten liggen aan een fiets- of wandelroute, vaak op een particulier erf met of zonder agrarische bestemming. De bijna 600 Rustpunten vind je in Overijssel, Gelderland, Groningen, Utrecht, Friesland, Drenthe , Laag Holland en West-Friesland (NH). Dus ook in de regio Hardenberg zijn er rustpunten.

Meer informatie

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod