Klepperhuus

Warm welkom voor iedereen. Of u nu komt voor een kopje koffie met zelf gebakken appeltaart, een lekker 12-uurtje, een uitgebreide lunch of een heerlijk diner; het team van ’t Klepperhuus werkt met hart en ziel en dat proeft u!

De Stadsherberg is een ontmoetingsplek voor iedereen. Gastvrij, laagdrempelig en gezellig. Daarom wordt geprobeerd de prijzen zo gunstig mogelijk te houden. Wie eenmaal bij ‘t Klepperhuus heeft gegeten zal volmondig beamen dat lekker en betaalbaar prima samen gaan. Het restaurant heeft een aantal vaste gerechten op de kaart. Zo heeft u voor € 9,95 al de Stadshap, een wekelijks wisselend plate-gerecht. Proef ook eens het maandelijks wisselend 3-gangen Klepperhuus menu of maak tijd voor een gezellige High tea of Hammer bier- of wijnplank.

Bijzonder gezellig restaurant

Stadsherberg ’t Klepperhuus is in de eerste plaats gewoon een bijzonder gezellig restaurant, waar mensen op ieder moment van de dag welkom zijn voor een kopje verse koffie of lekkere thee, met of zonder een stukje van onze beroemde appeltaart. En ook voor een drankje en borrelhapje zit u bij ons goed, net als voor een snelle of meer uitgebreide lunch of diner.

Baalderborg Groep

Wat ’t Klepperhuus onderscheidt van menig ander restaurant, is ons team. De Stadsherberg maakt namelijk als zelfstandig bedrijf onderdeel uit van de zorgorganisatie Baalderborg Groep en is er op gericht om mensen met een verstandelijke beperking een volwaardige baan in de horeca te bieden. Dat betekent dat ons team in de keuken en bediening een vrolijke en enthousiaste mix is van professionele horecamedewerkers en collega’s die met begeleiding van een jobcoach werken. Een succesformule, die sindsdien op verschillende andere plaatsen navolging heeft gekregen.

 

www.klepperhuus.nl

Ga naar de website van ’t Klepperhuus:

’t Klepperhuus

Waar ligt ’t Klepperhuus

’t Klepperhuus

Fortuinstraat 5, 7772 BM Hardenberg

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod