Streekproductenwinkel Het Streekhuus

In de Voorstraat in Hardenberg is een spiksplinternieuwe streekproductenwinkel. Een verrassend ruime winkel vol met eten voor elke dag, hapjes en cadeau ideeën. Het aanbod is divers. Er zijn ook zelfs speciaal nieuwe producten ontwikkeld, zoals de Hardenbergse Kleppermik. Dat is een speciaal soort brood. De Hardenbergse borrelballetjes zijn nu al een van de populairste producten!

Het assortiment in de winkel is een ware beleving, met chocolade, kaas, groenten, zuivel, bier, wijn, hazelnoten, beleg en nog veel meer uit de hele streek. Waarom zou je vlees  of andere producten duizenden kilometers laten reizen als je dat, en ook nog van hoge kwaliteit, hier in het Vechtdal zo beschikbaar hebt? Kom en proef de ware ambachten van de boeren in het Vecht- en Reestdal!

Streekproducten worden steeds belangrijker. Je wilt graag weten waar je eten vandaan komt, in de streekproductenwinkel kan je je hierover uitgebreid laten informeren. Alle lekkere producten uit de gehele regio staan te pronken op schappen van deze winkel. Heb je vragen? Stel ze vooral! Er is veel kennis van de producten. De passie van pure producten van eigen streek, spat er vanuit.

 

Wil je meer weten over de producten van de regio Hardenberg? Kijk dan ook eens op deze pagina over streekproducten of breng een bezoekje aan de winkel!

Wellicht interessant voor jou; lees meer over Verrukkelijk Vechtdal 

Ga naar de website van Streekproductenwinkel Het Streekhuus:

Streekproductenwinkel Het Streekhuus

Waar ligt Streekproductenwinkel Het Streekhuus

Streekproductenwinkel Het Streekhuus

Voorstraat 16, 7772 AC Hardenberg

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod