Vier je vakantie op de leukste kindercamping van Nederland!

De Sprookjescamping geeft kinderen tot 11 jaar een magische vakantie! De tien sprookjesfiguren verzorgen dagelijks de leukste activiteiten.

De Sprookjescamping geeft kinderen tot 11 jaar een magische kindervakantie! De tien sprookjesfiguren verzorgen dagelijks de leukste activiteiten voor uw kinderen, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Bovendien kunnen de kinderen zich vermaken in ons zwembad mét glijbaan, het strandmeer, de vele speeltuinen en ons mooie restaurant. Kortom, de Sprookjescamping is dé camping voor een magische kindervakantie!

De Sprookjescamping is volledig ingericht om uw (klein)kinderen de vakantie van hun leven te bezorgen! De tien sprookjesfiguren verzorgen dagelijks een grote theatershow met daarnaast nog tientallen activiteiten voor elke leeftijdsgroep. Daarnaast is er een binnen- en een buitenzwembad mét glijbaan en een strandmeer zodat de kids lekker kunnen zwemmen.

Op de camping zijn veel speeltuintjes, een prachtig restaurant en sanitaire voorzieningen speciaal voor kinderen! De camping ligt bovendien middenin de natuur. U kunt dus ook lange wandel- of fietstochten maken!

Ga naar de website van Sprookjescamping:

Sprookjescamping

Waar ligt Sprookjescamping

Sprookjescamping

Grote Beltenweg 17, 7794RA Rheeze

Beoordelingen van Sprookjescamping

Hieronder enkele reacties van vakantiegangers over de ervaringen van hun bezoek aan Sprookjescamping, afkomstig van klantenvertellen.nl. Lees hier alle beoordelingen

9,2

Beoordeeld door: Anoniem


Positieve ervaring:

Heerlijke camping! Bijna alles perfect geregeld. Minpunten: binnenzwembad niet altijd even schoon (lag vaak zand in het water, werd savonds niet schoon gemaakt). Veel last van konijnen poep op de veldjes. Vooral na een regenbui was dit erg smerig. Pluspunten: animatie team komt vaak op de veldjes. Prijzen in supermarkt/horica zijn redelijk (met enige uitzondering daargelaten)

- Anoniem (Grubbenvorst) beoordeeld Sprookjescamping met een 9,2.

Verder lezen

9,0

Beoordeeld door: Karen


Positieve ervaring:

Het was onze eerste, en zeker niet de laatste keer. Iedereen van het personeel was vriendelijk en de service was top. Ik vond de binnenspeelgelegenheid wat klein. Zeker als het hoogseizoen is, dan wordt het erg krap. De eetgelegenheden waren prima. Het kinderbuffet krijgt een 10. Het binnenzwembad vond ik ronduit vies. Mensen konden met gewone schoenen zo naar binnen lopen. Mijn man miste een verschoningsmogelijkheid in het herentoilet. Hoeven papa's geen luiers te verschonen? De animatie vond ik zelf, zeker voor onze kinderen, wat langdradig. Bumpie was te weinig te zien. Eerste week hadden wij een 5 persoonstent en de tweede week een tourcaravan gehuurd. Beide was top.

- Karen (Oosterwolde) beoordeeld Sprookjescamping met een 9,0.

Verder lezen

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod