Restaurant Kiewiet

In dit restaurant in Dedemsvaart kun je heerlijk lunchen en dineren. Of geniet van high tea en borrels in de prachtige mediterraanse binnentuin.

Tom en Carina Geuke staan stevig in het heden maar hebben tegelijkertijd oog naar het mooie verleden. Het interieur bezit een warme eigentijdse uitstraling met alle ruimte voor verwijzingen naar de unieke historie van haar omgeving. De tuinzaal is de ideale locatie voor feesten, private dining en bruiloften.

Wat dacht je van heerlijk borrelen in de mediterrane tuin in de zomer of Glühwein en Apfelstrudel bij de buitenhaard in de winter. De koks van Kiewiet maken van de mooiste ingrediënten de meest smaakvolle gerechten. Ze proeven, ruiken, proberen en combineren. Totdat een nieuw gerecht het keurmerk ‘Kiewiet’ waard is. De gerechten van Kiewiet kunnen ook kleiner besteld worden. Een andere mogelijkheid is het menu ‘Dubbele Turf’ waarbij met tien gerechten serveert in vijf gangen voor slechts 55 euro.

Als je

op zoek bent naar catering waarmee je jouw gasten volledig in de watten legt kun je ook bij hen terecht. Op alle fronten serveert het team van restaurant Kiewiet ‘Pure Smaakbeleving’.

Ga naar de website van Restaurant Kiewiet:

Restaurant Kiewiet

Waar ligt Restaurant Kiewiet

Restaurant Kiewiet

Julianastraat 103, 7701GK Dedemsvaart

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod