B&B Overnachtingdemargriet

In Hardenberg, aan de rand van de wijk Baalderveld, is voor u een overnachtingsplek waar u goed kunt uitrusten. Overnachtingdemargriet ontvangt graag mensen die behoefte hebben aan een goed bed en lekker eten.

In Hardenberg, aan de rand van de wijk Baalderveld, is voor u een overnachtingsplek waar u goed kunt uitrusten. Overnachtingdemargriet ontvangt graag mensen die behoefte hebben aan een goed bed en lekker eten. Misschien heeft u het Pieterpad gelopen of heeft u een geweldige fietstocht achter de rug, schuif dan gerust aan. Uw gastvrouw wil graag voor u koken zodat u daar ook niet meer over hoeft na te denken. Er zijn veel plekken in Hardenberg om te overnachten maar bent u op zoek naar een plekje waar het s nachts stil is en je alleen gewekt wordt door de vogels, neem dan gerust contact op. Een eigen kamer met een goed bed en een eigen badkamer. De overnachting is alleen geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 17.00 uur tot 9.30 uur. Vooraf bespreken.

Pieterpad

De meeste bezoekers van overnachtingdemargriet zijn mensen die het Pieterpad lopen of fietsen.  De Margriet is een plaats waar je goed kunt uitrusten voor het volgende traject. Loopt u het Pieterpad vanuit het Noorden (Coevorden) of vanuit het Zuiden( Ommen) dan komt er een moment dat u de N34 oversteekt. Dit is als u vanuit Collendoorn (Noorden) komt of u gaat Hardenberg verlaten (Zuiden). Op dit punt kan ik u met de auto halen.

Ga naar de website van Overnachtingdemargriet:

Overnachtingdemargriet

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod