B&B Overnachting De Margriet

In Hardenberg, aan de rand van de wijk Baalderveld, is voor u een B&B waar u goed kunt uitrusten. Overnachting De Margriet ontvangt graag mensen die behoefte hebben aan een goed bed, een lekker ontbijt en die rust willen ervaren..

Werk je in Hardenberg? En ben je een plekje nodig om te slapen en te werken? Dan ben je ook van harte welkom. Er is een eet/werkkamertje.

Geen tijd om uit eten te gaan? Geen probleem, de gastvrouw kookt ook graag voor je. Er zijn veel plekken in Hardenberg om te overnachten, maar ben je op zoek naar een plekje waar het ’s nachts stil is en je alleen gewekt wordt door de vogels? Neem dan gerust eens contact op. Een eigen kamer met een goed bed en een eigen badkamer. Ook kun je gebruik maken van een eet/werkkamer. De overnachting is geopend van zondag (17.00 uur) tot en met zaterdag (11.00 uur). Vooraf graag even bespreken wanneer je komt.

Pieterpad
Loop je het Pieterpad vanuit het Noorden (Coevorden), dan vind je overnachting De Margriet door in Gramsbergen, meteen over de brug links af te slaan en langs het water te lopen richting Hardenberg. Je komt dan uit bij De Margriet. Kom je vanuit Ommen? Bestel dan een lekker drankje op het terras en bel de gastvrouw van De Margriet. Zij komt je dan ophalen met de auto.

Ga naar de website van Overnachting De Margriet:

Overnachting De Margriet

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod