Landhoeve Zwiese

Even weer ervaren wat echt belangrijk is. Samen genieten zonder afleiding, dat is echte rijkdom. Speel, lach, ontmoet en relax. Geniet van de ruimte, de aandacht en de vrijheid om je verblijf in te vullen zoals je het zelf wilt. Op het terras, op het erf of langs de Vecht, in de kinderboerderij of in het restaurant, in het hotel of op de camping.

Restaurant – Foodsharing: Samen genieten

Ouderwets de pannen op tafel, maar dan op een moderne manier. Heerlijke lokale gerechten van Nederlandse bodem. Door foodsharing komen mensen weer echt met elkaar in contact. Dat betekent dus tijd voor goede gesprekken, telefoons aan de kant en genieten met elkaar.

Restaurant – Buffetten: Samen lekker eten

Voor elk budget hebben wij een passend buffet. En willen jullie helemaal onbezorgd genieten, kies dan voor ons drank-all-in arrangement.

Restaurant – High Tea: Samen genieten van al het lekkers

Prosecco, diverse soorten verse thee en zoete & hartige lekkernijen.

 

Hotel – Lekker slapen in hét hotel

Duik in onze heerlijke boxspring bedden en kijk vanuit je kamer de prachtige natuur in. Landhoeve De Zwiese is de perfecte plek voor een heerlijke hotelovernachting.

 

Camping – 25 unieke kampeerplekken

In en rond de oude boomgaard van de landhoeve zijn 25 ruime kampeerplaatsen aangelegd die van alle gemakken zijn voorzien. Volledig in connectie met de prachtige omgeving, maar voorzien van alle moderne gemakken. Dat is pas kamperen op stand.

Ga naar de website van Landhoeve Zwiese:

Landhoeve Zwiese

Waar ligt Landhoeve Zwiese

Landhoeve Zwiese

Hardenbergerweg 23, 7778 HP Loozen

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod