Camping Het Stoetenslagh

Vakantiepark het Stoetenslagh is de enige Bestcamping in Overijssel geschikt voor gezinnen met kinderen en tieners. Er zijn talloze out- en indoor activiteiten vanuit de HappyFunBeach en sinds 2014 is er zelfs een uniek Indoor strand! Het is voor ons een uitdaging om uw vakantie met uw kinderen en tieners zo aangenaam mogelijk te maken!

Vakantiepark Het Stoetenslagh, de leukste Best Camping voor gezinnen met kinderen en tieners! Op Vakantiepark Het Stoetenslagh is het thema strandvakantie, en dat ziet u overal in terug. Op de camping is een grote zwemvijver met zandstrand, glijbanen en de Tubby Splash. En weer of geen weer, op Vakantiepark Het Stoetenslagh is het altijd strandweer met het overdekte zwembad en de Happy Fun Beach. Even geen zin om te zwemmen? Dan staan onze bowlingbanen en handboogbanen tot uw beschikking. In het sfeervolle restaurant met terras aan het water kunt u genieten van heerlijke gerechten, of een lekker kopje koffie. In de kleine winkelcorner wordt dagelijks verse broodjes afgebakken.

Ga naar de website van Het Stoetenslagh:

Het Stoetenslagh

Waar ligt Het Stoetenslagh

Het Stoetenslagh

Elfde wijk 42, 7797 HH Rheezerveen

Beoordelingen van Het Stoetenslagh

Hieronder enkele reacties van vakantiegangers over de ervaringen van hun bezoek aan Het Stoetenslagh, afkomstig van klantenvertellen.nl. Lees hier alle beoordelingen

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod