Grenszicht

Recreatie-Boerderij Grenszicht is een boerderij waar verschillende activiteiten worden georganiseerd. Zo wordt het gebruikt als boerderij-camping.

In het neusje van Overijssel, aan de Duitse grens vindt u het plaatsje Radewijk. Heerlijk rustig in een uitgestrekte omgeving. Helemaal achterin het plaatsje Radewijk ligt Boerderij-Camping Grenszicht!

Op de boerderij-camping kunnen gasten overnachten in de natuur om zo de volgende dag op pad te gaan of activiteiten op de boerderij te gaan doen. Op de boerderij heb je onder andere een boerengolfbaan, een frisbee golfbaan en een maisdoolhof.

Ook wordt Recreatie-Boerderij Grenszicht gebruikt als een zorgboerderij, dit voor zowel dagbesteding als logeeropvang. Grenszicht is van alle markten thuis.

Op Grenszicht worden ook regelmatig kinderfeestjes georganiseerd. Zo kan er gekozen worden voor een kinderfeestje op de boerderij, met kinder-boerengolf, met kinder-frisbeegolf of schat zoeken! Dit is mogelijk op de woensdagmiddag of in overleg op een andere ochtend.

 

Ga naar de website van Grenszicht:

Grenszicht

Waar ligt Grenszicht

Grenszicht

Radewijkerweg 70, 7791RH Radewijk

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod