Camping De Pallegarste

Kamperen in het Vechtdal van Overijssel op camping de Pallegarste. Vrijheid, gezelligheid, lekker buiten leven dat biedt een vakantie op camping de Pallegarste in Overijssel. Camping de Pallegarste te Hardenberg (Overijssel) van de familie Schuldink biedt u een heerlijke vakantie in Overijssel voor het hele gezin.

De grote visvijver met zwemgedeelte, het strandje, de speeltuin, het verwarmde zwembad én het creatieve recreatieteam geven je het gevoel dat je er echt even uit bent. Marcel, Marinke, Jennie en Berend Jan zorgen er voor dat je je thuis voelt. Altijd in voor een praatje, een geintje of een spontane actie.

De camping is gelegen in het Vechtdal te Overijssel, tussen de toeristische plaatsen Ommen en Hardenberg. De omgeving van de camping wordt gekenmerkt door enerzijds de bossen van Beerze en Junne en anderzijds het waterrijke veengebied van de Engbertsdijksvenen. De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van vele fietstochten en heerlijke wandelingen.

Het aanbod van De Pallegarste

Ga naar de website van De Pallegarste:

De Pallegarste
*

Waar ligt De Pallegarste

De Pallegarste

Pallegarsteweg 4, 7692 PC Mariënberg

Beoordelingen van De Pallegarste

Hieronder enkele reacties van vakantiegangers over de ervaringen van hun bezoek aan De Pallegarste, afkomstig van klantenvertellen.nl. Lees hier alle beoordelingen

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod