Camping De Pallegarste

Kamperen in het Vechtdal van Overijssel op camping de Pallegarste. Vrijheid, gezelligheid, lekker buiten leven dat biedt een vakantie op camping de Pallegarste in Overijssel. Camping de Pallegarste te Mariënberg van de familie Schuldink biedt u een heerlijke vakantie in Overijssel voor het hele gezin.

Aan iedereen is er gedacht op camping De Pallegarste: van grote visvijver met speelstrand, het verwarmde zwembad met waterspeeltuin, kinderboerderij, diverse (indoor)speeltuinen op de camping, horeca (incl. pizzeria), én een creatief animatieteam! En speciaal voor de gasten met huisdier is er een hondenuitlaatveld tegenover de camping. Zin om er op uit te gaan? De omgeving leent zich uitstekend voor diverse fiets- en wandeluitjes. Ook een dagje winkelen kan dankzij het treinvervoer naar Zwolle, Emmen en Almelo. Marcel, Marinke en het personeel zorgen ervoor dat jij je thuis voelt. Altijd in voor een praatje, een geintje of een spontane actie.

Naast de vele kampeerplaatsen met 16 ampère, CAI en eigen water aan- en afvoer, beschikt de camping ook over Safaritenten, Safari Beach Lodges en Chalets die u kunt huren. Uiteraard is er ook mogelijkheid tot Wifi of Kabelinternet!

Camping De Pallegarste  is gelegen in het Vechtdal te Overijssel, tussen de toeristische plaatsen Ommen en Hardenberg. De omgeving van de camping wordt gekenmerkt door enerzijds de bossen van Beerze en Junne en anderzijds het waterrijke veengebied van de Engbertsdijksvenen. De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van vele fietstochten en heerlijke wandelingen.

Het aanbod van De Pallegarste

Ga naar de website van De Pallegarste:

De Pallegarste

Waar ligt De Pallegarste

De Pallegarste

Pallegarsteweg 4, 7692 PC Mariënberg

Beoordelingen van De Pallegarste

Hieronder enkele reacties van vakantiegangers over de ervaringen van hun bezoek aan De Pallegarste, afkomstig van klantenvertellen.nl. Lees hier alle beoordelingen

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod