De Lounge

Het eigentijdse Lounge-café is ingericht met veel hout, zwart-wit effecten en speciaal ontworpen design lampen. De informele sfeer en gevarieeerde menukaart staan garant voor een gezellige avond uit!

U kunt hier van maandag tot en met zaterdag terecht voor koffie met huisgemaakt gebak, lunch in de vorm van diverse broodjes of maaltijdsalades, verschillende vlees en visgerechten en een dagelijks wisselend dagmenu.

Terras
Op het terras kunt u op mooie dagen heerlijk buiten lunchen en dineren. Binnen vind u een open haard en een leestafel waar u rustig uw verblijf of avond kunt beginnen onder het genot van bijvoorbeeld een heerlijke cappuccino of een lekker glaasje wijn. Wij bieden u van de tap de volgende bieren; Hertog Jan, Hoegaarden Wit en Leffe blond. Daarnaast serveren wij diverse bieren per flesje.

De lounge is bijzonder geschikt voor het houden van besloten diners, recepties, zakelijke bijeenkomsten en familiefeesten. De serre is heel geschikt voor diners tot 25 personen. Voor groepen groter dan 25 personen is de gehele lounge te reserveren.

In de serre van het lounge-café wordt s’ochtends een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd. Jaap Istha is beroemd om zijn vele huisgemaakte jamsoorten!

Ga naar de website van De Lounge:

De Lounge

Waar ligt De Lounge

De Lounge

Hessenweg 7, 7771CH Hardenberg

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod