Natuurkampeerterrein De Klashorst

De Klashorst is een natuurkampeerterrein met verblijfsmogelijkheden voor elke kampeerder die van de natuur houdt. Wil je avontuurlijk kamperen met een klein tentje en zo weinig mogelijk spullen in de ruige natuur? Of liever zo luxe mogelijk, maar wel met een maximale beleving van het buiten zijn? Het kan allemaal op Natuurkampeerterrein De Klashorst!

Natuurkampeerterrein de Klashorst: Buitengewoon genieten!

De Klashorst is een natuurkampeerterrein met verblijfsmogelijkheden voor elke kampeerder die van de natuur houdt. Wil je avontuurlijk kamperen met een klein tentje en zo weinig mogelijk spullen in de ruige natuur? Of liever zo luxe mogelijk, maar wel met een maximale beleving van het buiten zijn? Het kan allemaal op Natuurkampeerterrein De Klashorst! Zo kun je verblijven in een luxe safaritent, een romantische blokhut met grasdak en een avontuurlijke trekkershut. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om je eigen tent of caravan mee te nemen.

In het hele Vechtdal is altijd wel wat leuks te doen, ook de eigenaren van Natuurkampeerterrein De Klashorst. Martin en Herma Overweg, organiseren veel leuke activiteiten. Zo kan het zomaar zijn dat ze spontaan buiten pannenkoeken gaan bakken op een houtvuur en organiseren ze veel leuke bushcraft activiteiten voor jong en oud.

Ga naar de website van Natuurkampeerterrein De Klashorst:

Natuurkampeerterrein De Klashorst

Waar ligt Natuurkampeerterrein De Klashorst

Natuurkampeerterrein De Klashorst

Rheezerweg 123, 7795 DB Diffelen

Beoordelingen van Natuurkampeerterrein De Klashorst

Hieronder enkele reacties van vakantiegangers over de ervaringen van hun bezoek aan Natuurkampeerterrein De Klashorst, afkomstig van klantenvertellen.nl. Lees hier alle beoordelingen

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod