De Horsetellerie

Horsetellerie is een kleinschalig vakantiepark waar rust en ruimte voorop staan. De grote vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien, voor een overnachting zijn er ruime hotelkamers beschikbaar. Door de gunstige ligging biedt het park een uitstekende uitvalsbasis voor diverse uitstapjes in de buurt, en lange fiets- en wandeltochten. Voor kinderen is er ruime speelmogelijkheid met een speeltuin, speelveld, springkussen en mogelijkheid om kennis te maken met pony's. Om het nog leuker te maken zijn er huizen beschikbaar met een speciale kinderdouche op de kinderkamer. Voor minder mobiele gasten zijn er huizen met een slaapkamer en badkamer op de begane grond (rolstoelvriendelijk). Huisdieren zijn welkom op dit park, ook het meebrengen van een eigen paard of pony is mogelijk.

Vakantiehuizen

De vakantiehuizen beschikken over ruime woonkamers met open keuken, toilet en berging beneden en een (deels) overdekt terras met meubilair. In de 4- en 6-persoons huizen zijn 2 of 3 slaapkamers op de bovenverdieping, voorzien van boxspringbedden (90x210cm) en kledingkasten, en een ruime badkamer met bad, separate douche, wastafel en 2e toilet. Een 8-persoons huis heeft tevens een (rolstoelvriendelijk) slaapkamer en badkamer op de begane grond. Er zijn een aantal 4- of 6-persoons huizen beschikbaar speciaal ingericht voor kinderen, met een kinderdouche op de kamer en extra kindermeubilair, ook in deze huizen zijn alle bedden 90x210cm. In een aantal huizen zijn huisdieren toegestaan (maximaal 3), voor mensen met allergie├źn zijn er huisdiervrije huizen beschikbaar.

Hotelkamers

Al onze hotelkamers bevinden zich op de begane grond en zijn voorzien van een zitje om lekker buiten te kunnen zitten. Ook in deze kamers zijn de bedden boxsprings van 90x210cm, er is een complete badkamer en minibar aanwezig. Voor minder mobiele gasten is er geen bad maar een ruimere douche aanwezig in de hotelkamers.

Ga naar de website van De Horsetellerie:

De Horsetellerie

Waar ligt De Horsetellerie

De Horsetellerie

Ommerweg 11, 7797 RD Rheezerveen

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod