De Bokkepruik

In vroegere tijden was De Bokkepruik (destijds De Rustenbergh) een boerderij met stalhouderij en herberg waar de postkoets van paarden wisselde en de reizigers de nacht konden doorbrengen en voorzien werden van een stevige maaltijd op hun reis naar het Noorden. Deze herberg wordt al eeuwen bestierd door de familie Koeslag en sinds 1992 zijn het Jaap Istha en Heleen Istha-Koeslag die hier de scepter zwaaien. Door de vele verbouwingen door de jaren heen is van het oorspronkelijke pand weinig overgebleven, maar achter de moderne façade gaat een warm en sfeervol interieur schuil.

Omgeving

De Bokkepruik is gelegen aan de Hessenweg,omringd door een grote tuin met eeuwenoude bomen is het nog steeds een oase van rust in de bebouwde kom van Hardenberg. Op steenworp van het hotel vindt u de bossen van Overijsselse Vechtdal en de Sallandse Heuvelrug waar u naar hartelust kunt genieten van de rust en de prachtige natuur.

Restaurant

Het sfeervolle exclusieve restaurant met een Michelin-ster biedt u een genoeglijke avond voor zowel zakelijke als privé aangelegenheden. En De Bokkepruik is vanwege de gunstige ligging met ruime parking uitermate geschikt voor uw zakelijke bijeenkomst en overnachting, de industrieterreinen en beursgebouwen in Hardenberg zijn per auto in 5 minuten te bereiken.
Lounge

Het Lounge-café met leestafel voor een heerlijke cappuccino, een glaasje wijn, lekkere salades, diverse lunchbroodjes, vlees en vis gerechten en een dagelijks wisselend dagmenu.
Hotelgasten kunnen hier ’s avonds rustig genieten van een hapje en een drankje aan de bar. In de serre van het lounge-café wordt ’s ochtends het uitgebreide ontbijt geserveerd in buffetvorm. Jaap Istha staat bekend om zijn vele huisgemaakte jamsoorten.

Ga naar de website van De Bokkepruik:

De Bokkepruik

Waar ligt De Bokkepruik

De Bokkepruik

Hessenweg 7, 7771 CH Hardenberg

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod