Camp 23

Camp 23 is een toffe camping in het glooiende landschap van het Overijsselse Vechtdal.

CAMP 23 ligt precies tussen Hardenberg en Gramsbergen en is kleinschalig opgezet, maar dan wel met grote kampeerplaatsen die van alle gemakken zijn voorzien. En natuurlijk hebben we GRATIS WiFi! De staanplaatsen bevinden zich in en rond een oude boomgaard en zijn voorzien van water en elektra. Een ruime overkapping biedt diverse mogelijkheden bij slechter weer. Het sanitair is modern en schoon.

Het toeval wil dat de camping pal naast ons outdoor terrein ligt: Expedition Outdoor. Daar kun je jezelf een hele week vermaken, maar een beetje afwisseling qua activiteiten kan natuurlijk ook geen kwaad. Zeker niet met zo’n mooie omgeving: precies tussen Hardenberg en Gramsbergen.

In het glooiende landschap van het Overijsselse Vechtdal ligt de toffe camping: CAMP 23.

Zoveel te doen!

Hou je van fietsen? Neem dan als startpunt het ‘rondje-pontje’ vanaf het terrein naast de camping (met de uitkijktoren). Je steekt het water over met het pontje en fietst zo de prachtige natuur in, langs de Vecht via buurtschap Ane naar het pittoreske Gramsbergen.

En vergeet je zwemspullen niet. In Gramsbergen vind je het buitenzwembad ‘Hattemat‘. Of neem onderweg een duik in de Vecht, die is zomers ook prima op temperatuur.

Wandelen kan ook uitstekend. Er loopt een traject van het Pieterpad vlakbij. Ontdek de Groote Scheere, het Engelandse Bos of loop via het kanaal naar het heerlijke terras van de inmiddels gerenommeerde Bierbrouwerij De Mommeriete, voor een huisgemaakt speciaalbier of een heerlijke snack. Ook de kinderen kunnen mee, die vermaken zich op het grote grasveld met bijpassende trampoline!

Met kinderen is natuurcentrum De Koppel in Hardenberg een top uitje. Ontdek alles over de natuur in onze regio om vervolgens het kroost los te laten op het blote voetenpad (vrij toegankelijk). Daarna kun je een kijkje nemen bij de naastgelegen sluis en plezierhaven waar de motorbootjes en kano’s van Expedition Outdoor liggen.

Dineren in stijl? Zowel Gramsbergen (De Woage) als Hardenberg (talloze restaurants) kun je heerlijke uit eten gaan. Van Italiaans, Frans tot Mexicaans – elke dag kun je ergens anders terecht. Vergeet ook niet te lunchen bij De Troubadour, midden in Hardenberg op het terras aan de Vecht.

Niet meer en niet minder
Campingplaats hoogseizoen: € 22,- per nacht voor 2 personen en 1 kampeermiddel
Campingplaats laagseizoen: € 20,- per nacht voor 2 personen en 1 kampeermiddel

Extra persoon (3 jaar of ouder): € 4,- per nacht
Extra kleine tent: € 2,- per nacht
Toeristenbelasting per persoon: € 1,- per nacht
Hond: € 1,- per nacht

De prijzen zijn inclusief elektra, vrij gebruik van sanitair, (warm) water en gratis wifi.

www.camp23.nl

 

Ga naar de website van Camp 23:

Camp 23

Waar ligt Camp 23

Camp 23

Hardenbergerweg 23, Loozen

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod