Brasserie de Markt

Van maandag tot en met zaterdag willen wij maar één ding, het u naar de zin maken.

Welkom bij Brasserie de Markt, dé huiskamer van Hardenberg.

Sinds 1 januari 2011 kent Brasserie de Markt in Gerwin Binnenmars de nieuwe eigenaar. Onder leiding van bedrijfleidster Margreet Zwiers en chefkok Jelle de Boer, komen ervaring creativiteit, gastvrijheid en lekker eten samen.

Gevarieerd menu
Kennis, ervaring en liefde voor het vak worden ingezet om het iedereen naar de zin te maken, waarbij Brasserie de Markt een gevarieerd menu aanbiedt. Op de menukaart kunt u vast en zeker iets naar uw smaak vinden. U kunt de menukaarten vinden op de website van Brasserie de Markt. In de keuken worden verse producten gebruikt, veelal biologisch. Ook biedt Brasserie de Markt met trots producten aan uit de regio.

Maandag tot en met zaterdag bent u bij Brasseriede markt welkom in één van de goed ingerichte en sfeervolle ruimtes om te genieten van de beste koffie, iets lekkers erbij, een uitgebreide lunch of diner. Uiteraard zijn er volop mogelijkheden voor sfeervolle bruiloften, partijen, jubilea, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Bedrijven zijn welkom om te komen kijken. Voor meer informatie staat het personeel van Brasserie de Markt graag te woord.

Kom, ontdek en beleef zelf wat Brasserie de Markt u te bieden heeft!

Ga naar de website van Brasserie de Markt:

Brasserie de Markt

Waar ligt Brasserie de Markt

Brasserie de Markt

Markt 15, 7772AE Hardenberg

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod