Bed & Breakfast Huize de Rode Beuk

Huize de Rode Beuk is een kleinschalig B&B met twee slaapkamers en een bedstee. Het ligt in een prachtige omgeving met genoeg te beleven.

Vanuit Huize de Rode Beuk kunt u met de auto zo naar Plopsa Indoor, attractiepark Slagharen of Emmen. Bij Huize de Rode Beuk zijn er zelfs speciale arrangementen voor een overnachting in combinatie met Slagharen of Plopsa Indoor. Naast een grote tuin vind je bij de Rode Beuk ook een prachtig zwembad waar gasten gratis gebruik van mogen maken. Heerlijk bij mooi weer.

Bij B&B Huize de Rode Beuk kunt u genieten van de luxe service die ze bieden. Ook kunt u er een echt wellness weekend van maken. Deze B&B is een samenwerking aangegaan met Beautysalon Dinanda in Gramsbergen (CA. 5 km van Lutten). Het is een kleinschalig B&B met twee slaapkamers en een bedstee.  Ze combineren de gezelligheid en persoonlijke aandacht van een B&B met de luxe en service van een hotel. De eigenaren vinden het erg belangrijk om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Het huis dankt zijn naam aan de ruim 100 jaar oude rode beuk die naast het huis staat. Deze beuk vormt dan ook een markant herkenningspunt.

Met de auto: u kunt parkeren op hun eigen terrein.

Lutten is een klein dorp gelegen tussen Coevorden (14km) en Hardenberg (8km). Slagharen met Attractiepark Slagharen ligt op fietsafstand van de B&B. Ook de gezellige winkelstad Emmen met het wereldberoemde Noorder dierenpark ligt op slechts 32 km.

Ga naar de website van Bed & Breakfast Huize de Rode Beuk:

Bed & Breakfast Huize de Rode Beuk

Waar ligt Bed & Breakfast Huize de Rode Beuk

Bed & Breakfast Huize de Rode Beuk

Anerweg Noord 96, 7775 AV Lutten

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod