Bed & Breakfast De Rheezermars

De Rheezermars is een nieuwe invulling van de oude sfeervolle en geheel gerenoveerde karakteristieke woonboerderij bij ons kleinschalige veehouderbedrijf. Als gast kunt u heerlijk genieten van het fantastische Rheeze en de unieke streek met plaatsjes als De Rheezerbrink, Diffelen, Beerze en Oud Bergentheim. Bij terugkomst kunt u heerlijk ontspannen in één van onze luxe appartementen.

Bij deze prachtige B&B valt er genoeg te doen. U zit in een prachtige omgeving waar u kunt wandelen, fietsen, zwemmen, shoppen en zelfs varen. Ook zijn er genoeg leuke plekjes waar u lekker kunt lunchen of dineren. Ontdek wat de omgeving van het Vechtdal te bieden heeft zoals de plaatsjes De Rheezerbrink, Diffelen, Beerze en Oud Bergentheim. Houdt u van natuur? Kom dan ook een kijkje in het natuur museum de Rheezer-marke. Hier kunt u meer dan 400 diersoorten bekijken. Het is maar 7 minuten lopen vanaf de Rheezermars.

Beoordelingen van Bed & Breakfast De Rheezermars

Hieronder enkele reacties van vakantiegangers over de ervaringen van hun bezoek aan Bed & Breakfast De Rheezermars, afkomstig van klantenvertellen.nl. Lees hier alle beoordelingen

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod