B&B Stans Hoppenbrouwers (bij paardenopfokstal)

In de mooie omgeving van het Vechtdal ligt de buurtschap Anerveen. B&B Stans Hoppenbrouwers in Anerveen staat bekend om stilte, rust, weilanden, akkers en bos, ideaal voor reeën, fazanten en patrijzen. Vlakbij ligt het plaatsje Gramsbergen en op enkele kilometers verder het monument dat herinnert aan de Slag bij Ane. Stap op de pedalen voor een mooie fietsroute, of trek de wandelschoenen aan voor een sportieve wandeling.

De B&B is een oude boerderij waar de huidige bewoners de stallen en het land gebruiken voor het fokken, opfokken en trainen van paarden. Ook staan hier voorzieningen voor stalling van paarden. Op het erf staan paarden in de opfok, dit zijn jonge paarden, die gevoerd worden, naar buiten gaan en die getraind worden.

In een gedeelte van de prachtige Saksische boerderij zijn twee 2-persoonsstudio’s ingericht voor de Bed & Breakfast in de weekenden en midweken. De studio bestaat uit een slaapzitkamer met keukenfaciliteit (koelkast, magnetron/oven/grill), een eigen badkamer met douche, wastafel en w.c.. De studio heeft een eigen ingang.

Naast deze twee studio’s is een ruim vakantie-appartement beschikbaar voor een week (in het laagseizoen ook voor lange weekenden en midweken). Dit appartement beschikt over alle denkbare voorzieningen: wasmachine, vaatwasmachine, koelkast, magnetron, oven, grill, kookplaat, vloerverwarming, douche en toilet.

Er mag in geen van de appartementen worden gerookt.

Ga naar de website van B&B Stans Hoppenbrouwers (bij paardenopfokstal):

B&B Stans Hoppenbrouwers (bij paardenopfokstal)

Waar ligt B&B Stans Hoppenbrouwers (bij paardenopfokstal)

B&B Stans Hoppenbrouwers (bij paardenopfokstal)

Kiefte Haarweg 2, 7788 AL Anerveen

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod