B&B Centrum de Cirkel

Net buiten Hardenberg, vlakbij de Duitse grens, ligt de kleinschalige B&B Centrum de Cirkel. Hier kun je volop genieten van rust en ruimte.

Er hangt een rustgevend, authentieke sfeer bij B&B Centrum de Cirkel doordat er gebruikt wordt gemaakt van natuurlijk materialen. Centrum de Cirkel heeft twee tweepersoonskamers die beide
beschikken over een eigen douche, wastafel en zitje. Op de benedenverdieping zijn twee gewone toiletten en een invalidentoilet. Ook kun je heerlijk ontspannen in de wellnessruimte met infraroodsauna, stoomcabine en hotwirlpool. De bovenverdieping heeft een gezellige leefkuil, tv en een schitterend uitzicht over het bos. ‘s Ochtends geniet je hier van een (h)eerlijk uitgebreid, biologisch ontbijt.

Je kunt heerlijk in de tuin zitten bij één van de (overdekte) terrassen en vergeet eventueel je vishengel niet! Op 500m van de B&B vind je viswater. Je kunt gratis fietsen huren en het is uiteraard ook mogelijk om jouw eigen fiets(en) mee te nemen. Deze worden binnen gestald. Kom je met de auto? Dan kun je gratis parkeren. Bed & Breakfast Centrum de Cirkel is ook geschikt voor invaliden.

Wil je je trouwe viervoeter of knaagdier ook mee? Dit kan in overleg. Net als een warme maaltijd, dit is ook mogelijk in overleg.

Waar ligt B&B Centrum de Cirkel

B&B Centrum de Cirkel

Haarweg 58, 7696 BB Brucht

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod