Zo mooi is het Vechtdal Overijssel!

Zo mooi is het Vechtdal Overijssel!

Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg

Waar bevinden de Bed & Breakfasts zich op de kaart?

Bed and Breakfast in Salland

U zoekt een Bed and Breakfast in Salland? Salland is een prachtig gebied, maar heeft u wel eens aan de regio Hardenberg gedacht? In dit prachtige gebied vindt u altijd een perfect alternatief voor een bed & breakfast in Salland. Of u nu een bed & breakfast middenin de natuur zoekt  of in het gezellige centrum van een stad, voor iedereen is er een geschikt alternatief voor een bed and breakfast in Salland! De Regio heeft ontzettend veel te bieden, zoals prachtige natuur, idyllisch gelegen dorpjes, veel wandel- en fietsroutes en leuke activiteiten voor kinderen! Kortom, Hardenberg is hét alternatief voor een bed & breakfast in Salland!

Waarom Hardenberg als alternatief voor een bed & breakfast in Salland?

U maakt met Hardenberg altijd de juiste keuze, omdat de regio voor ieder wat wils biedt. Van jong tot oud en van gezin met kinderen tot een echtpaar. Het landschap rondom Hardenberg is onwaarschijnlijk mooi. De afwisselende natuur leent zicht uitstekend om meerdere dagen de regio te ontdekken. Daarom is Hardenberg een goed alternatief voor een bed & breakfast in Salland. U gaat ’s ochtends vroeg uit de veren, om na een lekker ontbijt in uw bed & breakfast op de fiets te stappen of de wandelschoenen aan te trekken.  Tijd voor een heerlijke wandeling of fietstocht door het gevarieerde bos, soms open soms dicht, met heide, vijvers en zandverstuivingen. Als u een bed & breakfast in Salland boekt dan mist u bovendien het pittoreske buurtschap Rheeze, met een prachtige brink en eeuwenoude boerderijen. In Hardenberg kunt u vooral de tijd nemen om de diversiteit van de regio te ontdekken. Boek daarom geen bed & breakfast in Salland, maar ga eens naar Hardenberg!

Genieten van het veelzijdige Vechtdal

Een bed & breakfast in Hardenberg, hét alternatief voor een bed & breakfast Salland, is gelegen in het Vechtdal. Dat is een regio die veel heeft te bieden voor jong en oud. Het Vechtdal kenmerkt zich door rivier de Vecht, die zich al kronkelend een weg baant door de bossen, heide en landgoederen. Behalve dat dit gebied zeer geschikt is voor wandel- en fietstochten, is er nog veel meer mogelijk! Kinderen kunnen zich bijvoorbeel helemaal uitleven in de natuur, of een dagje naar Ponypark Slagharen gaan. U kunt ook het gezellige centrum van Hardenberg bezoeken. Daar zijn zeer ontzettend veel leuke winkels, veel prachtige restaurants, gezellige eetcafé’s en kroegen. U leest het al, een bed & breakfast in Hardenberg is hét alternatief voor een bed & breakfast in Salland, en geschikt voor jong en oud!

Ontdek het aanbod van bed & breakfasts in Hardenberg.

Waarom een bed & breakfast in Hardenberg?

Hardenberg is een prachtige stad middenin het Vechtdal. Ongeacht uw leeftijd zult u zich uitstekend vermaken in de regio. De prachtige natuur, idyllische landschappen en de vele activiteiten maken van Hardenberg een perfect alternatief voor een bed & breakfast in Salland. Voor de echte waaghalzen is er bijvoorbeeld ook een spannende wildwaterkanobaan of Ponypark Slagharen. Ontdek wat de regio Hardenberg allemaal te boeken heeft, en boek een bed & breakfast in Hardenberg!

Waarom Hardenberg hét alternatief is voor een bed & breakfast in Salland

  • Prachtige natuur van het Vechtdal
  • Tientallen fiets- en wandelroutes
  • Pittoreske buurtschappen en idyllische gelegen dorpjes
  • Alternatief in alle soorten en maten voor bed & breakfast in Salland
  • Leuk voor jong én oud

Niet gevonden wat u zocht?

Hardenberg biedt nog een tal van andere overnachtingsmogelijkheden.

Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden