Wij hebben de volgende overnachtingsmogelijkheden voor u gevonden tijdens het ballonfestival:

In Hardenberg en omgeving zijn een tal van overnachtingsmogelijkheden te vinden. De volgende zijn speciaal voor u geselecteerd.

Dit heeft Hardenberg u te bieden!

Dit heeft Hardenberg u te bieden!

Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg

Waar bevinden de overnachtingsmogelijkheden zich in Hardenberg en omgeving?

Ballonfestival Hardenberg

 

Het Ballonfestival Hardenberg is een jaarlijks terugkerend 3-daags evenement in het centrum van Hardenberg. Ieder jaar vindt het plaats in de laatste week van juni. Er stijgen dan iedere avond zo’n 35 luchtballonnen op vanaf de oevers van de Vecht.

Tijdens dit festival loopt de hele stad uit om feest te vieren. Er heerst in deze drie dagen dan ook een gezellige en levendige sfeer in Hardenberg. Het Ballonfestival Hardenberg is een begrip in de stad en de omgeving. Tijdens het festival is er livemuziek, vuurwerk, feest, plezier en vertier. Geniet gedurende het Ballonfestival Hardenberg van de uitbundige sfeer in de stad en laat u betoveren door de schoonheid van de Hardenberg!

Wat gebeurt er tijdens het Ballonfestival Hardenberg

Tijdens het Ballonfestival Hardenberg vinden er allerlei activiteiten plaats. Iedere avond worden zo’n 35 luchtballonnen opgelaten langs de oevers van de Vecht. Maar dat is nog maar het topje van de ijsberg. Tijdens het Ballonfestival Hardenberg is er in de grote feesttent ook iedere dag live muziek te bewonderen wat zorgt voor een uitbundige en uitgelaten sfeer in de tent. Verder vindt er een drakenbootrace plaats waarin vooral bedrijventeams met elkaar de strijd aan gaan om kans te maken op de felbegeerde Harry ten Brinke bokaal. Gedurende het Ballonfeest Hardenberg wordt ook een kinderdorp opgebouwd voor jonge kinderen en er wordt een speciaal feest gegeven voor vrienden met een beperking. Zo is er dus genoeg te doen tijdens het Ballonfestival Hardenberg.

Praktische informatie over het Ballonfestival Hardenberg

Het Ballonfestival Hardenberg vindt ieder jaar plaats in de laatste week van juni. De toegang tot het festival is volledig gratis. Wel kan er voor de live muziek een kleine bijdrage worden gevraagd. De meeste activiteiten, inclusief het oplaten van de luchtballonen, zullen enkel plaatsvinden als de weersomstandigheden dit toelaten. Hou hier dus rekening mee tijdens het Ballonfestival Hardenberg.

Ballonfestival Hardenberg

Het Ballonfestival Hardenberg zet de stad ieder jaar weer volledig op z’n kop. Als u de kans heeft moet u zeker een keer een bezoek brengen aan dit unieke festival. U zult er geen spijt van krijgen. Sterker nog, waarschijnlijk komt u volgend jaar terug!

Laat uzelf overtuigen en kom naar Hardenberg!

U gaat er waarschijnlijk geen spijt van krijgen.

Bekijk de overnachtingsmogelijkheden in Hardenberg