Dit heeft Hardenberg u te bieden!

Dit heeft Hardenberg u te bieden!

Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg

Waar bevinden de overnachtingsmogelijkheden zich in Hardenberg en omgeving?

Ontdek het Ballonfestival Hardenberg 2016!

 

Een jaarlijks terugkerend evenement in het centrum van Hardenberg is het 3-daags evenement Ballonfestival Hardenberg. Ieder jaar vindt het plaats in de laatste week van juni. Tijdens het Ballonfestival Hardenberg 2016 strijden iedere avond zo’n 35 luchtballonnen op vanaf de oevers van de Vecht.

Tijdens dit festival loopt de hele stad uit om feest te vieren. In deze drie dagen heerst een erg gezellige en levendige sfeer in Hardenberg. Het Ballonfestival Hardenberg 2016 is een begrip in de stad en de omgeving. Tijdens het festival is er livemuziek, feest. Plezier, vertier en vuurwerk. Geniet gedurende het Ballonfestival Hardenberg 2016 van de uitbundige sfeer in de stad en laat u betoveren door de schoonheid van de Hardenberg!

Wat gebeurt er tijdens het Ballonfestival Hardenberg 2016

Tijdens het Ballonfestival Hardenberg 2016 vinden er allerlei activiteiten plaats. Langs de oevers van de Vecht worden iedere avond zo’n 35 luchtballonnen opgelaten. Dat is slechts het topje van de ijsberg! In de grote feesttent is tijdens het Ballonfestival Hardenberg 2016 iedere dag live muziek te bewonderen wat zorgt voor een uitbundige en uitgelaten sfeer in de tent. Ook vindt er een drakenbootrace plaats! Voornamelijk bedrijventeams gaan tijdens deze race de strijd met elkaar aan om kans te maken op de felbegeerde Harry ten Brinke bokaal. Gedurende het Ballonfeest Hardenberg 2016 wordt ook een kinderdorp opgebouwd voor jonge kinderen en er wordt een speciaal feest gegeven voor vrienden met een beperking. Er is genoeg te beleven tijdens het Ballonfestival Hardenberg 2016!

Praktische informatie over het Ballonfestival Hardenberg 2016

Ieder jaar in de laatste week van juni vindt het Ballonfestival Hardenberg 2016 plaats. De toegang tot het festival is volledig gratis. Wel kan er voor de live muziek een kleine bijdrage worden gevraagd. Een groot aantal van de activiteiten, zoals het oplaten van de luchtballonnen, vinden alleen plaats wanneer de weersomstandigheden dit toelaten. Hou hier dus rekening mee tijdens het Ballonfestival Hardenberg 2016. Bekijk de agenda voor alle evenementen in de regio Hardenberg!

Ballonfestival Hardenberg 2016

Ieder jaar weer zet het Ballonfestival Hardenberg 2016 de stad volledig op zijn kop! Als u de kans heeft moet u zeker een keer een bezoek brengen aan dit unieke festival. U zult er geen spijt van krijgen. Sterker nog, waarschijnlijk komt u volgend jaar terug!

Laat uzelf overtuigen en kom naar Hardenberg!

U gaat er waarschijnlijk geen spijt van krijgen.

Bekijk de overnachtingsmogelijkheden in Hardenberg