navigatie overslaan

Vrije skeelertocht met afstanden van 6 t/m 75 kilometer

Hou Streek Vechtdal Skeelertocht

  • 18 mei
  • 09:00- 15:00
  • gratis - € 8,00
  • Hardenberg

Doe op 18 mei 2024 mee met de Hou Streek Vechtdal Skeelertocht en beleef een onvergetelijke dag vol sport en avontuur! Verken prachtige routes door het betoverende Vechtdal en Duitsland.

Hou Streek organiseert de Vechtdal Skeelertocht jaarlijks en dit jaar op zaterdag 18 mei 2024. De start van de tocht is op de Sportboulevard Hardenberg bij clubgebouw van Spurt ‘88, Sportboulevard 3, 7772 SL Hardenberg. ↵ De tocht bestaat uit 3 afzonderlijke routes van ong. 35km, een route van 28km en een kidstocht van ong. 6 km. De routes zijn zeker ook geschikt voor steppers.

De verschillende routes kunnen aan elkaar gekoppeld worden waardoor de skeeleraar een groot deel van het prachtige Vechtdal te zien krijgt. Tevens kunnen er meerdere dezelfde rondes worden gereden.

De skeelertoertocht is een individuele en gepijlde tocht. De deelnemers rijden in hun eigen tempo en kunnen zelf rustpauzes inlassen. Bij het start- en finishpunt is de hele dag volledige verzorging aanwezig, met gratis koffie en thee. Er is daar ook mogelijk om te douchen.

Het evenement vindt plaats onder auspiciën van de KNSB. Deelnemers zijn verplicht een helm te dragen en deelname is op eigen risico.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 8,00
Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
€ 4,00
Prijs voor leden
gratis

Voor Hou Streek leden gratis deelname.

Meer leuke evenementen