navigatie overslaan

Theaterlezing

Maarten van Rossem

  • 16 mei
  • 20:15
  • Hardenberg

Wie kent hem inmiddels niet? Nederlands bekendste historicus en de koning van het cynisme: Maarten van Rossem. En hij komt naar het theater om ons iets te leren! Dat daarbij ook hard gelachen kan worden, is mooi meegenomen. Tijdens deze theaterlezing analyseert en fileert Maarten van Rossem met onderkoelde humor en een enorme feitenkennis, historische […]

Wie kent hem inmiddels niet? Nederlands bekendste historicus en de koning van het cynisme: Maarten van Rossem. En hij komt naar het theater om ons iets te leren! Dat daarbij ook hard gelachen kan worden, is mooi meegenomen.

Tijdens deze theaterlezing analyseert en fileert Maarten van Rossem met onderkoelde humor en een enorme feitenkennis, historische en actuele, krankzinnige en bedroevende maatschappelijke vraagstukken en politieke kwesties. Zijn verhalen zijn prikkelend en uitdagend, gortdroog en vlijmscherp.

Maarten van Rossem is onder andere bekend als vast jurylid van ‘De Slimste Mens’, van het televisieprogramma ‘Hier zijn de Van Rossems’, als auteur van onder andere ‘Wat is geluk?’ en hij heeft zijn eigen magazine genaamd 'Maarten!’. Daarnaast verschijnt hij vaak op televisie bij diverse talkshows.

“Het kan alle kanten opgaan (tijdens mijn theaterlezing). Dat maakt het niet alleen voor het publiek, maar vooral voor mezelf boeiend”, aldus Maarten van Rossem.

 

https://www.youtube.com/watch?v=qQadjnmb9Cc

Wanneer

Meer leuke evenementen