navigatie overslaan

Hoeve Bosman

Op het familiebedrijf Hoeve Bosman wordt met passie het overheerlijke boerenijs bereidt. Van dagverse melk van de eigen melkkoeien en kwaliteitsproducten wordt het ijs in heel veel smaken gemaakt.

Op het familiebedrijf Hoeve Bosman wordt met passie het overheerlijke boerenijs bereidt. Van dagverse melk van de eigen melkkoeien en kwaliteitsproducten wordt het ijs in heel veel smaken gemaakt. Ook hebben ze hun eigen kaas van weidemelk, gemaaakt door kaasmeester Jan en in diverse varianten.

Boerenijs

Ons ijs wordt volgens eigen recept gemaakt. Wij vinden het belangrijk hierbij zoveel mogelijk verse ingrediënten en streekproducten van kwaliteit te gebruiken. Bovendien is ons ijs glutenvrij en het sorbetijs lactosevrij. In de winkel scheppen wij graag een heerlijk boerenijsje voor u. Daarnaast staat de vitrine vol heerlijke ijssmaken om mee te nemen.

De winkel

In de winkel verkopen wij naast boerenijs, eigen Bosvrouwtjes producten, heerlijke streekproducten en leuke boeren cadeautjes. Kent u Bosvrouwtjes Advocaat, boer’njongs, wichter of huwelijk? Vraag ernaar als u bij ons komt.

Het Klompenpad met diploma 'Opperstalmeester'

De kinderen kunnen, als de winkel open is, het speciale Klompenpad lopen, om zo te ontdekken en leren over koeien, paarden, boerenijs en wat er allemaal te doen is op en rond de boerderij. Aan de hand van een routeboek ga het erf over en moet je vragen beantwoorden. Heb je goed je best gedaan dan verdien jij het diploma 'Opperstalmeester'.

IJs-Rustpunt

Wat is er heerlijk om tijdens uw wandel- of fietstocht snel even een kopje koffie of thee te drinken. U bent altijd welkom bij het IJs-rustpunt die van april t/m oktober van ’s ochtends tot ’s avonds geopend is. Uiteraard hebben wij ook een vriezer vol boerenijs. U kunt zelf kiezen van welke smaak u wilt genieten. Het rustpunt is ook 's avonds geopend.

Zelf ijs scheppen op een feest

Hoeve Bosman heeft een prachtige nostalgische ijscokar te huur. De kar wordt op locatie gebracht met het eigen heerlijke boerenijs. Zelf ijs scheppen maakt een feest of verjaardag heel bijzonder.

Boerenmarkt

Eén keer per jaar wordt op de 3e woensdag in augustus de Boerenmarkt in en om de boerderij gehouden, leuke kraampjes met streekproducten en creatieve stands met een knipoog naar het platteland. De kinderen aaien de konijnen, cavia´s en kalfjes of maken een ritje in de huifkar.

Beleef het mee!
Zorgeloos genieten Vechtdal

Bij ons kan iedereen zorgeloos genieten, wij bieden de volgende faciliteiten:

 • Invalide toilet is aanwezig
 • Drempelloze entree/ drempelhulp is aanwezig
 • Personeel biedt assistentie en juiste bejegening
 • Overal goede verlichting aanwezig
 • Glutenvrij mogelijk
 • Personeel is op de hoogte van allergenen
 • Hulphond toegestaan
 • Mobiel of laag geplaatst betaalautomaat aanwezig
 • Verharde paden op eigen terrein aanwezig

  Bel gerust voor vragen, onze medewerkers doen hun uiterste best om jou van dienst te zijn en te ontzorgen met persoonlijke service.

Categorieën