Waar bevinden de Activiteiten zich in Hardenberg en omgeving?

Het kindvriendelijke Hardenberg

Samen met je gezin op vakantie of een dagje uit staat toch meestal in het teken van de kinderen. Wanneer kinderen het naar hun zin hebben dan zijn papa en mama ook tevreden. Een dagje uit naar Hardenberg is een leuke ervaring en in Hardenberg is altijd wat te doen. Kinderen kunnen zich kostelijk vermaken in de pretparken die in de omgeving van Hardenberg zijn gesitueerd.

Attractiepark Slagharen

Slagharen ligt op korte afstand van Hardenberg en is natuurlijk hét attractiepark voor kinderen. Wat te denken van de thunderloop en deenterprise? Stoere attracties voor de wat oudere kinderen. Maar de kleintjes komen ook aan bod met de monorail en Randys Watersplash. De watersplash is een attractie voor buiten met water. Een geweldige uitdaging voor kinderen vanaf een jaar of 4.

Overnachten met het hele gezin

Zoek je een camping in de omgeving van Hardenberg? Dan is Vrijetijdspark Beerze Bulten zeker een aanrader. Op deze zeer kindvriendelijke familiecamping kun je genieten van de natuur en de vele faciliteiten. Ook het huren van een bungalow behoort tot de mogelijkheden. Wanneer je een accommodatie boekt op de Beerze Bulten kun je gratis gebruik maken van het binnen- en buitenzwembad en de indoorspeeltuin. Dus ook wanneer het weer wat minder is hoeven kinderen tijdens hun verblijf zich niet te vervelen.

Wist je dat de nummer 1 camping van Europa ook in omgeving Hardenberg ligt? Camping de Kleine Wolf is een prachtige camping waar de kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Ook in de groene omgeving is er van alles te beleven voor kinderen van elke leeftijd.

Pannenkoeken eten

Na een heerlijke middag fietsen of andere activiteit met je kinderen is het fantastisch om aan het einde van zo’n dag pannenkoeken te gaan smullen in de Rheezerbelten. Jong en oud lusten pannenkoeken en dit restaurant heeft elke maand een andere pannenkoek op het menu. Een pannenkoek met stroop of eentje met spek is heerlijk genieten. Mocht je geen pannenkoeken lusten dan zijn er ook overheerlijke plategerechten te krijgen.

Laat uzelf overtuigen en kom naar Hardenberg!

U gaat er waarschijnlijk geen spijt van krijgen.

Bekijk de overnachtingsmogelijkheden in Hardenberg