Wij hebben de volgende activiteiten voor u gevonden in Hardenberg:

In Hardenberg en omgeving zijn een tal van activiteiten te vinden. De volgende activiteiten zijn speciaal voor je geselecteerd.

Dit heeft Hardenberg u te bieden!

Dit heeft Hardenberg u te bieden!

Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg

Waar bevinden de Activiteiten zich in Hardenberg en omgeving?

Activiteiten in Hardenberg en omgeving

Bent u op zoek naar een compleet overzicht van activiteiten in en rondom Hardenberg? In elk seizoen is er een ruime keuze aan activiteiten. Bent u actief? Ga dan bijvoorbeeld met de fiets op pad en fiets één van de vele fietsroutes in de omgeving. Ook is er een ruime keuze aan wandelroutes, gecombineerd met arrangementen. Toch liever een ontspannen activiteit? Laat u culinair verwennen in één van de vele restaurants die Hardenberg biedt. Of bezoek een theatervoorstelling of expositie. In Hardenberg verveelt u zich nooit!

Met kinderen op pad

Een dagje uit met (klein)kinderen in de omgeving Hardenberg is leuk! Bezoek bijvoorbeeld Plopsaland in Coevorden, een waar speelparadijs voor de kids. Of neem ze mee naar Attractiepark Slagharen. Niet alleen leuk voor de kinderen, maar juist ook voor volwassenen. Is het lekker warm buiten? Denk er dan eens aan een bootje te huren. Durf je het aan de kinderen te laten sturen? Of neem een frisse duik in één van de zwembaden die Hardenberg rijk is.

Evenementen

In de agenda op deze website vind je een overzicht van alle evenementen die in en rondom Hardenberg georganiseerd worden. Heeft u uw keuze al gemaakt? Bezoek bijvoorbeeld het jaarlijks terugkomende ballonnenfestival, de week van de amateurkunst of het Vechtival, georganiseerd door Natuuractiviteitencentrum De Koppel.

Culinair de dag afsluiten op niveau Gemeente Hardenberg is een toonbeeld van gastvrijheid. Dat wordt met name duidelijk bij een bezoek aan van de vele restaurants die binnen de gemeentegrenzen zijn gevestigd. Ook als u graag gaat tafelen op niveau, bent u in Hardenberg op de juiste plaats. Bezoek bijvoorbeeld Restaurant de Bokkepruik met één Michelin-ster. Uiteraard zijn er verschillende andere mogelijkheden wat betreft de aanwezige horeca gelegenheden. Zo zijn er diverse mogelijkheden om streekgerechten te proeven, maar kunt u ook met het hele gezin genieten van een vers bereide pizza.

Laat uzelf overtuigen en kom naar Hardenberg!

U gaat er waarschijnlijk geen spijt van krijgen.

Bekijk de overnachtingsmogelijkheden in Hardenberg