Actief

Of je nou op zoek bent naar een originele speeltuin, een actief uitje, natuuractiviteitencentrum of pretpark; de regio Hardenberg heeft het allemaal!

Kom je als bezoeker of woon je al in de regio; er is genoeg te doen! In de regio Hardenberg heb je altijd het gevoel dat je op vakantie bent. Er zijn genoeg leuke uitjes, benieuwd welke?

Total Outdoor

Total Outdoor

Total Outdoor heeft een speciaal zomerprogramma opgesteld waarbij je kunt mountainbiken bijvoorbeeld met je vader of moeder. Een mountainbike kun je al lenen voor € 17,50 inclusief helm. Of wat dacht je van paintballen? Er is ook een special kinderpaintball! Of huur een kano en vaar over de Vecht en zie de prachtige natuur.

Grote Beltenweg 17, Rheeze | Tel. 06 – 55985366 • www.totaloutdoor.nl

Meer informatie

Mad Monkey Jungle

Mad Monkey Jungle

Regent het? Dan is een indoor speeltuin, zoals de Mad Monkey Jungle een goed idee. Kids kunnen hier spelen, klimmen, klauteren en apenkooien. Alle gasten die overnachten op Vakantiepark ’t Hooge Holt mogen gratis gebruik maken van de Mad Monkey Jungle. Ook als je niet overnacht op Vakantiepark ’t Hooge Holt ben je van harte welkom, maar is het voor kinderen van 3 jaar en ouder € 4,50.

Vakantiepark ’t Hooge Holt, Boslaan 1, Gramsbergen | Tel. 0524 – 44 21 00 • www.vakantieparkhoogeholt.nl/mad-monkey-jungle

Meer informatie

Natuuractiviteitencentrum De Koppel

Natuuractiviteitencentrum De Koppel

Wandel eens het blotevoetenpad, ga op zoek naar waterdiertjes, bouw een vlot of huur een kano. Bij Natuuractiviteitencentrum De Koppel kan het allemaal! Ook is er binnen vanalles te doen, zo hangt er een mooie, leerzame expositie en zijn er verschillende doe-activiteiten te doen.

Vechtstraat 8, Hardenberg | Tel. 0523-273388 • www.dekoppel.com

Meer informatie

Attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen

Yihaa! In Attractie- & Vakantiepark Slagharen ga je als een echte avonturier op ontdekkingsreis door het Wilde Westen. Hier beleef je spannende avonturen in meer dan dertig attracties en geniet je van gezellige familieshows. Vlieg mee met de zweefmolen, zoef met de achtbaan, rijd in een auto, splash met een boomstam en nog veel meer! Slagharen daar kun je veel beleven. Vergeet niet je zwembroek, bikini of bakpak mee te nemen wat er is een groot waterparadijs.

Zwarte Dijk 37, Slagharen | Tel. 0523 68 30 00 • www.slagharen.com

Meer informatie

Happy Fun Beach

Happy Fun Beach

Regent het? Ook dan kun je nog ‘gewoon’ naar het strand! Vakantiepark Het Stoetenslagh heeft zowel een outdoor- als een indoorstrand: Happy Fun Beach. Hier kun je beachvolleyballen, palmboom klimmen, bowlen, boogschieten en je gewoon lekker uitleven alsof je op het strand bent. Heerlijk toch?

Vakantiepark Het Stoetenslagh, Elfde Wijk 42, Rheezerveen | Tel. 0523 638 260 • www.happyfunbeach.nl

Meer informatie

Wil je nog meer lezen over actieve uitjes in de regio?

Wil je nog meer lezen over actieve uitjes in de regio?

Hierboven staan een 5-tal activiteiten opgesomd, maar natuurlijk is er nog veel meer te doen in de regio! Benieuwd wat nog meer?

Ik ben benieuwd!

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod