Hardenberg - Hilversum

Op vrijdag 21 december 2018 is de laatste ochtendshow van Edwin Evers op Radio 538. Om hem een goede uitzending te wensen heeft de regio Hardenberg zich ingezet om zijn laatste rit de route aan te kleden en zijn route van Hardenberg naar Hilversum uit te roepen tot 538route.

De 538route is tussen Hardenberg en Hilversum. Een route met verschillende rivieren, mooie (Hanze) steden en de kilometerslange fiets- en wandelpaden. Onderweg even stoppen? De omgeving van de route is bovenal de moeite waard om te verkennen.

Finale-uitzending Edwin Evers

Finale-uitzending Edwin Evers

Op vrijdag 21 december was de finale-uitzending van Edwin Evers op de radio. Deze uitzending was ook live te volgen op Radio 538, TV 538 en SBS6. Tussen 06.00 en 18.00 uur blikten Edwin Evers, Rick Romijn, Niels van Baarlen, Jelte van der Goot en Henk Blok terug op 21 jaar ochtendshow met een hele reeks aan gasten, optredens en oude fragmenten.

Lees meer

EversStaatOp #538route

EversStaatOp #538route

Al vele jaren reed Edwin op de vroege ochtend de route van Hardenberg naar Hilversum. De route is daarom vanaf 21 december uitgeroepen als 538route! Een route die Edwin waarschijnlijk kan dromen. Onderweg is van alles te zien en te beleven. Vanaf z’n geboorteplaats Hardenberg stonden er op vrijdag 21 december matrixborden om hem succes te wensen tijdens zijn laatste dag bij 538.

Ontdek de route per fiets of ter voet

Ontdek de route per fiets of ter voet

Het gebied tussen Hardenberg en Hilversum kenmerkt zich door de verschillende rivieren, mooie (Hanze) steden en de kilometerslange fiets- en wandelpaden. Onderweg even stoppen? De 538route bevat een regio die zeker de moeite waard is om te verkennen. De route begint in Hardenberg gelegen in het mooie Vecht en Reestdal en direct aan de Duitse grens. De route brengt je vervolgens langs Hanzestad Zwolle en de historische stad Harderwijk, waarna je uitkomt langs dé shopstad Amersfoort. Eindpunt is Hilversum. Of je nu sfeer wilt opsnuiven van een grote (Hanze) stad, wilt genieten van de mooie diverse natuur of lekker culinair wilt genieten? De route heeft het allemaal!

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod