navigatie overslaan

13 mei 2024

5 juni brede ondernemerssessie voor strategiebrief gastvrijheidssector

  • Leestijd 2

De gemeente Hardenberg werkt aan een strategiebrief voor de gastvrijheidssector. Daarin worden de ambities voor de (middel-)lange termijn vastgesteld, en – later in het proces – vertaald naar een uitvoeringsagenda. In de afgelopen weken hebben de eerste gesprekken en sessies al plaatsgevonden.

De gemeenteraad organiseerde op 2 april bijvoorbeeld een beeldvormende sessie, waar enkele sprekers de raadsleden en ondernemers meenamen in de trends, kansen, uitdagingen en bedreigingen voor de komende jaren voor de Hardenbergse sector.

Bureau Ginder, dat in opdracht van de gemeente de strategiebrief opstelt, werkt in de komende weken verder aan de strategiebrief. Binnenkort vindt ook een brede ondernemerssessie plaats. Hierin komen de uitdagingen voor de Hardenbergse sector en de ambities voor de komende jaren uitgebreid aan bod. In welke richting moet de sector zich ontwikkelen en welke rol is daarbij weggelegd voor de gemeente en voor de ondernemers? Vervolgens wordt rond de zomervakantie een concept van de strategiebrief verwacht.

De brede ondernemerssessie zal plaatsvinden in Theater de Voorveghter, op 5 juni (9.30u-11.30u). Aanmelden voor deze bijeenkomst kan per mail via

Was u op 2 april verhinderd en ook 5 juni niet in de gelegenheid om aan te sluiten? Via deze link kunt u nog digitaal uw reactie geven: https://surveys.enalyzer.com?pid=r4h4h5r5