navigatie overslaan

26 maart 2024

Toolkit 'Week van de Smaak'

  • Leestijd 4

Samen met jullie willen we graag van 'de Week van de Smaak' een succes maken! Daarom hebben we een aantal social media berichtjes opgesteld die gebruikt kunnen worden voor social-medial kanalen, samen met een aantal foto's.

Korte social media berichten

Van vrijdag 29 maart tot en met zondag 7 april is het Week van de Smaak in de regio Hardenberg! Geniet van alle lokale streekproducten die onze omgeving te bieden heeft. Op www.visithardenberg.nl/weekvandesmaak/ kun je alle activiteiten vinden die er deze week te doen zijn!

Van 29 maart tot en met 7 april staat de regio Hardenberg in het teken van de ‘Week van de Smaak’. Deze hele week kun je genieten van de kracht van onze streek: heerlijke lokale streekproducten. Ben je benieuwd naar wat er allemaal georganiseerd wordt? Kijk dan op www.visithardenberg.nl/weekvandesmaak/!

Van 29 maart tot en met 7 april is het de Week van de Smaak in de regio Hardenberg! Deze week staat in het teken van onze heerlijke, lokale streekproducten. Benieuwd wat er verder allemaal te doen is? Kijk dan op www.visithardenberg.nl/weekvandesmaak/ voor alle activiteiten!

Lange social media berichten
Volgende week gaan we van start met de ‘Week van de Smaak’! Van 29 maart t/m 7 april worden er allerlei activiteiten georganiseerd in de regio. Zo kun je:

  • Genieten van de opening van het ijsseizoen bij de Fleckie Hoeve! Op zaterdag 30 maart is er open stal leuke activiteiten van 11:00 tot 16:00.
  • Lekker naar buiten tijdens Hardenberg Buiten! Op tweede paasdag moet je van 10:00 tot 15:00 bij de Oldemeijer zijn voor een middag vol gezelligheid.
  • Lokale streekproducten ontdekken tijdens een diner bij de Troubadour, de Rheezerbelten of de Rheezerbistro.
  • Op avontuur bij de Koppel bij een van de verschillende exposities.
  • Naar zuivelboerderij de Waard om daar het ‘Streekfeest: Blij in de wei!’ bij te wonen. Van 11:00 tot 15:00 zijn er allerlei leuke activiteiten georganiseerd.
  • Dicht tot jezelf komen tijdens de yoga en mindful wandelen les in de tuinen van Mien Ruys op 6 april.

Dat klinkt als een week vol leuke activiteiten, toch? Kijk op www.visithardenberg.nl/weekvandesmaak/ voor alles wat er tijdens de Week van de Smaak te doen is. Waar ben jij te vinden deze week?

De ‘Week van de Smaak’ staat weer voor de deur! Van 29 maart t/m 7 april staat de regio Hardenberg in het teken van de heerlijke streekproducten die het te bieden heeft. Ga bijvoorbeeld op bezoek bij de Fleckie Hoeve in Diffelen, daar openen ze 30 maart het ijsseizoen! Ook kun je knuffelen met de koeien en kalfjes tijdens de open stal. Op tweede paasdag is er op de Oldemeijer een gezellige dag georganiseerd voor jong en oud. Van 10 tot 16 is er een programma vol leuke buitenactiviteiten. Ook is er deze week aan de kinderen gedacht: bij de Koppel zijn interessante exposities gemaakt in samenwerking met het Staatsbosbeheer. Op woensdag 3 april is er een Koppelrangermiddag waar de kinderen samen met de boswachter de koppeltuinen in gaan. De Week van de Smaak wordt goed afgesloten bij onder andere Zuivelboerderij de Waard. Op 6 april vieren ze hier het Streekfeest: blij in de wei! Hier wordt de langste streekproducten lunch georganiseerd, samen met veel andere leuke activiteiten van 10:30 tot 15:00. Ben je op zoek naar wat meer bezinning en rust? Ga dan naar de tuinen van Mien Ruys. Hier is op 6 april een yoga en mindful wandelen les. Natuurlijk is er tijdens deze week ook de mogelijkheid om bij de restaurants te genieten van al het lekkers uit deze streek. Ga eens langs bij de Troubadour, de Rheezerbelten of de Rheezerbistro. Genoeg keuze om je tijdens deze week onder te dompelen in alle lokale streekproducten uit de regio! Wat ga jij doen deze week?