navigatie overslaan

Pluktuin de Melkweg

Pluktuin de Melkweg is een bloementuin op het boerenerf van de familie Timmermans in Oud-Bergentheim. Er kan op eigen gelegenheid worden geplukt van meer dan dertig soorten bloemen, waaronder Dahlia’s.

Hoe ziet jouw ideale plukboeket eruit? Laat je verrassen door het aanbod en neem de mooiste bloemen mee naar huis. Je samengestelde boeket staat natuurlijk prachtig op tafel maar is ook leuk om weg te geven. Voor kinderen is het plukken van bloemen vaak een feestje, dus kom gezellig langs na schooltijd of in de vakantie!

Zelfpluk

Bij de kar vind je scharen en emmers om te gebruiken. Tussen de bloembedden zijn graspaden aangelegd zodat je overal goed bij kunt. De kleurrijke pluktuin is omringd door bloemen die niet in vakken groeien. Deze zijn ook te plukken. Heb je een mooi boeket bij elkaar? Dan is het een kwestie van schikken, elastiekje erom en klaar! Via een QR- code of met contant geld is er gelegenheid om het bosje zelfstandig af te rekenen.

Het plukseizoen

De zelfpluktuin is geopend van ongeveer eind juni tot oktober. De lengte het plukseizoen wordt bepaald door het aanbod. Hou voor de precieze data onze website en Instagram in de gaten.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 10.00-20.00 uur Zaterdag: 10.00 -17.00 uur

Categorieën