navigatie overslaan

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Kom naar WILDLANDS Adventure Zoo Emmen en maak een wereldreis in één dag. Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen.

Boottocht door de jungle In Jungola begin je met een avontuurlijke route door de Vlindertempel waar honderden exotische vlinders vliegen. In de gigantische, tropische kas vaar je Rimbula River af. Kijk die olifantenkudde! En als je geluk hebt, nemen ze een bad vlak naast jouw boot. Je vaart rakelings langs de eilanden met slingerapen en gibbons. Verderop kom je de kleinste aapjes ter wereld tegen en in de bomen spot je tientallen tropische vogels.

Trucksafari over de savanne Serenga is één zinderende ontdekkingsreis. Steek de Prairiedogsvlakte over met de prairiehonden om je heen en loop langs de moeraswallabies en nandoes in Wallabyheuvel. Trek verder langs de leeuwenfamilie op de Leeuwenberg en ga vervolgens op safari met een truck over de savanne. Hier wordt je door de gracieuze giraffen begroet. Ook ontmoet je zebra’s, gnoes en neushoorns. Zo dichtbij! De echte avonturiers razen uit in de achtbaan Tweestryd waar je het tegen elkaar opneemt in een spannende rit.

Op poolexpeditie Je eindigt je reis in Nortica, de wereld van de ijskoude polen, waar je wordt verwelkomd door de pinguïns. In het Poolstation wacht je een echt indrukwekkende belevenis. Hier sta je onder water neus aan neus met de imposante ijsberen. Ontdek in het nieuwe Raccoon Creek naast wasberen ook zeehonden en stinkdieren. En in het Norticatheater ontmoet je de speelse zeeleeuwen in een spetterende show.

Voor actuele toegangsprijzen zie website.

Let op: het navigatieadres voor parkeerterrein P-Zuid van Q-Park is Ermerweg 28, 7812 BG Emmen

Categorieën