navigatie overslaan

Wijngoed de Reestlandhoeve

Wijn en kunst zijn echte geneugten van het leven. Bij wijngoed de Reestlandhoeve bent u op de goede plek. In ons wijnproeflokaal kunt u het hele jaar genieten van wisselende exposities.

Op zoek naar een inspirerende omgeving om met zakenrelaties, collega’s of werknemers een dag door te brengen; dan ben je op de Reestlandhoeve op het juiste adres. Samen maken we een programma op maat. Uiteraard laten wij je graag proeven van de Reestlander wijnen. Dit kan echter prima in combinatie met een teambuildingsactiviteit, een meewerkactiviteit in de wijngaard of een leuke toeristische trip in de omgeving. Reserveer een wijn-wandelarrangement of wijn-fietsarrangement, of voel je welkom als individuele bezoeker om even een kijkje te nemen, te proeven en flessen wijn te kopen.

Groepen

We hebben diverse groepsarrangementen zoals een rondleiding en wijnproeverij, een wijn-spijsproeverij, maar ook een wijn en tuktuktour of een wijn en kunstschilderarrangement. Groepen vanaf tien personen kunnen buiten de openingstijden een afspraak maken.

Zakelijk

Op zoek naar een inspirerende omgeving om met uw zakenrelaties, collega’s of werknemers een dag door te brengen; dan bent u op de Reestlandhoeve op het juiste adres. Samen met u maken we een programma op maat. Uiteraard laten wij u graag proeven van de Reestlander wijnen. Dit kan echter prima in combinatie met een teambuildingsactiviteit, een meewerkactiviteit in de wijngaard of een leuke toeristische trip in de omgeving.

Categorieën