navigatie overslaan

GeoRun the Signs

612-IMG_0959

Een negen kilometer lange steptocht met GPS. Met opdrachten van uitdaging, beproeving en volharding.

Gewapend met een stepbike en een GPS-systeem ga je op pad op zoek naar Waypoints. Een Waypoint is een plek die alleen gevonden kan worden aan de hand van een coördinaat. Dit coördinaat wordt met behulp van een GPS-systeem opgezocht. Met een rugzak met tools als extra hulpmiddel moeten de elf Waypoints worden gevonden die nodig zijn om de finish te bereiken tijdens een negen kilometer lange steptocht.

De in totaal elf coördinaten staan op naamplaatjes die op verrassende plaatsen in het parcours zijn verstopt. Telkens wanneer bij een Waypoint een naamplaatje met een coördinaat wordt gevonden, komt de finish een stukje dichterbij. Maar ... wordt een Waypoint of een naamplaatje niet gevonden, dan houdt GeoRun - The Signs onmiddellijk op.

GeoRun the Signs kan iedere dag gedaan worden, met z'n tweeen, als gezin met tieners, jongeren of in een groep tijdens teamuitjes, bedrijfsfeestje en familiedag en is echt avontuurlijk en uitdagend qua conditie. Reserveren is gewenst.

Tip: neem genoeg eten en drinken mee voor onderweg en vergeet ook je zwemkleding niet!

Het opdrachtenboekje, de toolsbackpack, de stepbike en GPS zijn verkrijgbaar bij het startpunt Restaurant de Rheezerbelten in Hardenberg. Per groep betaalt je € 13,95 voor het boekje en de toolpack. De overige deelnemers (meesteppers) betalen € 10,50 p.p. De route neemt ongeveer 2 uur in totaal in beslag, de route kan worden ingekort tot 1,5 uur.

Categorieën