navigatie overslaan

Stichting Dedemsvaria

Sinds 1971 wordt de Dedemsvaria georganiseerd, de traditie van feest in Dedemsvaart is echter al veel ouder. Al voor de tweede wereld oorlog kende Dedemsvaart het jaarlijkse zomerfeest.

In 1971 hebben VVV Het Reestdal en de Dedemsvaartse Middenstand Centrale (DMC) de handen in één geslagen en de eerste Dedemsvaria georganiseerd. Met als motto: Voor en Door Dedemsvaart. Anno 2016 is aan dat motto niets veranderd.

De Dedemsvaria Feestweek is een jaarlijks terugkerend feest in week 31. Deze traditie bestaat al 44 jaar. De Dedemsvaria heeft als doel het mooie dorp Dedemsvaart op de kaart te zetten. Maak het hele jaar door kennis met en veelzijdig winkelaanbod, gezellige terrassen en mooie restaurants. Tijdens de Dedemsvaria is er een week lang vermaak met waterspelen, braderie, auto rodeo, een hardloopwedstrijd en tal van andere activiteiten. Er is een aanbod voor jong en oud. Elke dag wordt afgesloten in de gezellige feesttent die een week lang de huiskamer van Dedemsvaart is. Kijk voor een volledig aanbod en meer informatie op www.dedemsvaria.nl

Categorieën