navigatie overslaan

Natuuractiviteitencentrum De Koppel

de koppel hardenberg

Educatief centrum over natuur en duurzaamheid en Anjerpunt voor Vechtdalbeleving van water en natuur. Het Vechtdal binnenstebuiten, natuurlijk leuk!

Bij De Koppel is van alles te zien en beleven over water, natuur en duurzaamheid in de regio Hardenberg. Exposities, de natuurontdekhoek met onder meer uilenballen pluizen en het zintuigenspel, doe-activiteiten en speurtochten. Binnen, en buiten in de Koppeltuinen. Ontdek maar eens welke waterdiertjes allemaal in onze meander zwemmen! In de zomer kun je ook een kano huren. De Koppel is vrij te bezoeken. Daarnaast organiseert zij regelmatig activiteiten waar tegen kleine vergoeding aan deel te nemen is, zoals kindermiddagen of workshops. Maar ook op aanvraag kunnen groepen bij De Koppel terecht voor een combinatie van activiteiten en excursies in tuinen en Vechtpark met lokale natuurgidsen. De zalen zijn af te huren voor een eigen vergadering.

De Koppelserre is de plek om vooraf of na afloop even lekker te genieten met (biologische) koffie, thee of fris met wat lekkers. Op afspraak kan hier een lunch of buffet worden geserveerd.

Categorie├źn