navigatie overslaan

Restaurant Kiewiet

In dit restaurant in Dedemsvaart, tussen Reest- en Vechtdal, kun je heerlijk lunchen en dineren. Of geniet hun arrangementen als high tea, draai & snaai of High wine/beer in dit sfeervolle restaurant met binnentuin en een prachtige mediterraanse binnentuin.

Tom en Carina Geuke staan stevig in het heden maar hebben tegelijkertijd oog naar het mooie verleden. Het interieur bezit een warme eigentijdse uitstraling met alle ruimte voor verwijzingen naar de unieke historie van haar omgeving. De tuinzaal met aansluitend een mediterraans terras is de ideale locatie voor feesten, private dining en bruiloften.

De koks van Kiewiet maken van de mooiste ingrediënten de meest smaakvolle gerechten. Ze proeven, ruiken, proberen en combineren. Totdat een nieuw gerecht het keurmerk ‘Kiewiet’ waard is. De Kiewietklassiekers kunnen groot en klein besteld worden. Daarnaast staan er allerlei starters op de menukaart om alvast je smaakpapillen te prikkelen en een aantal klassieke Franse gerechten.

Als je op zoek bent naar catering waarmee je jouw gasten volledig in de watten legt kun je ook bij hen terecht. ↵ Op alle fronten serveert het uiterst gastvrije team van restaurant Kiewiet 'Pure Smaakbeleving'.

[embed]https://youtu.be/2qM1SfyHgUo[/embed]

Categorieën