navigatie overslaan

Restaurant De Woage

In 2019 openden wij, Jelle Jansen en Corine Kleine, restaurant De Woage in Gramsbergen. In een charmant historisch pand aan het prachtige Meiboomsplein proberen we een balans te brengen tussen nieuw & anders, oud & vertrouwd. Met een sterke focus op afkomst en omgeving, presenteren we het alledaagse op het scherpst van de snede. Bezoek ons voor een klasse en informeel avondje uit: je verlaat De Woage geprikkeld, voldaan en ontspannen.

Het compacte hart van Gramsbergen is een beeldschone verrassing. Aan het centraal gelegen Meiboomplein vind je De Woage. Op een gebint in de huiskamer vind je een inscriptie dat herinnert aan het bouwjaar: 1777.

Vroeger fungeerde de boerderij aan de overkant van het plein als waag, waar allerlei goederen werden gewogen. In ons restaurant werd afgerekend en een bijbehorend borreltje geschonken.

Wij bieden diverse arrangement. We verzorgen met liefde een feest op maat en zorgen er samen voor dat iedereen de zaak enthousiast verlaat.

Vier je trouwerij in ons charmante restaurant. Ontdek de mogelijkheden om van uw bruiloft een sprookje te maken.

Vergaderen in een ontspannen omgeving? Dat kan bij ons. Wij hebben hiervoor verschillende ruimtes in de aanbieding. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Onze hoofdactiviteit is dagelijks mooie, spannende en verrassende gerechten serveren en gasten een fijne avond bezorgen.

Zin in een avondje uit? Wij kijken er naar uit u te mogen ontvangen in het pittoreske Gramsbergen!

Categorieën