navigatie overslaan

Lunchroom De Koffiepot

De lunch is onze “specialiteit” en hierin biedt onze chef-kok dan ook een ruim en kwalitatief hoog niveau in gerechten aan met puur ambachtelijke producten.

Ook voor een ontbijt kunt u prima bij de Koffiepot terecht! Van 9.00 uur tot 10.30 uur serveren wij u een uitgebreid ontbijt voor slechts €5,75 per persoon.daarnaast kunt u ok kiezen voor de luxe variant met enkele aanvulling voor €8,75.

Onze High-tea is inmiddels een begrip in de regio! Onze gasten kunnen zich tegoed doen aan het hartig en zoet dat de keukenbrigade u voorschotelt.

Met een knipoog naar de alom bekende High Tea bieden wij onze gasten ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een High Wine of High beer.

Afhalen van heerlijke broodjes bij de Kiosk, maar ook bezorging is mogelijk!

De baguettes waarmee wij onze broodjes bereiden zijn uniek en alleen bij De Koffiepot te verkrijgen. Dit desembrood wordt elke morgen vers gebakken door onze huisbakker “Echte Bakker Borgman”. De sandwiches worden gemaakt met authentiek Scandinavisch Vikingbrood. Verder werken wij uitsluitend met dagverse producten om u de kwaliteit te kunnen leveren waar wij voor staan.

www.dekoffiepothardenberg.nl

Categorieën